![]() |
Sokrat St Ft İçyüz - Aşk Sanmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St Ft İçyüz - Aşk SanmakSokrat ST : Her şeyi kendimize haram etmişiz ben eskisinden daha sessizim (nedeen) Neden dünya neden aşkın delikanlı adamı sabi sübyan eder ![]() Anıldığınca çarpıntı başlar kan dolaşımım hızlanır O an içimden mutlu olsam da dışımdan argolaşırım yine takmaz gibi görünsem de en dibe batmak Bu olsa gerek yanılmak yani Sana olan alışkanlığımı aşk sanmak ![]() Yine de seni birazcık üzerlerse eğer İstanbulda taş üstünde taş kalmaz! Şimdi geri sar hayatı ya da zamanı durdurabiliyorsan durdur bakiyim (hahahaa) Kusura bakma artık ne geçirdiğimiz güzel günler, ne de hayatın umrumda değil ![]() ![]() Nakarat : Kal, yanımda görmesem de hiç seni Aşk, kanımda bu durum hiç tekin değil Bak, gözlerimde sevdiğin ışık yok artık Dön desen de neye yarar ki çünkü hayli değiştik ![]() ![]() İçyüz : Arkadaşlarım dedi inanma tuzak bu Seni tekrar üzecekler kafanı kullan uzak dur Bense inandım ve bilirsin ki aptalım Bir hiç uğruna yazdığım bu şarkılardan aktarım Git bakalım yollar senin olsun lan Hayatım var iyi kötü biraz seninle dolsun ben istemiştim Fakat zor günümde yoksun Şimdilerde hayatımı mahveden bi boksun Hastayım bayadır yanımda anam var Bu hastalık senin yüzünden üzülme yalandan Biliyorum ki şimdi mutlusundur hayatta İkinci şansı vermen için bekliyorum ayakta Çok yoruldum artık peşinde koşmaktan Bir anda değiştirdi beni yüzüme hoş bakman Gerçeği görünce sigortalarım attı Hayatımda istemiyorum s*ktir ol git artık! Nakarat : Kal, yanımda görmesem de hiç seni Aşk, kanımda bu durum hiç tekin değil Bak, gözlerimde sevdiğin ışık yok artık Dön desen de neye yarar ki çünkü hayli değiştik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|