![]() |
Azade L Cennete Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azade L Cennete MektupAklımdan çıkmıyo beni herşeyden korursun deyişin en mutlu anım oluyo bianda gözümün önüne gelişin ![]() bak ben seni koruyamadım duygularım deişik ![]() annemin rüyasına girip nolur ağlamayın demişin ![]() 16 temmuz cuma ![]() ![]() zerre kadar ilgimiz yoktu olucak olaydan ![]() şikayetçi değilim lakin nolur elimi bırakma ![]() deki merak etme yine el ele geçicez senle bn sırattan sen - sensiz yaşamayı kolay san ![]() beni ayakta tutmaya yeter son bi kez bakıp sırıtman ![]() kokunu içime çeksem boynuna sarılsam ![]() bana ilk kez abiş demiştin 1 ay önceydi sanırsam ![]() durup düşündüğümde o kadar çok keşke varki kör bir kurşunun o kalabalıkta seni görmesi hiç bi fotoğrafında eksik değil gülümsemen bana bıraktığın tek şey gözyaşı bide sen kokan elbise ordan beni izlediğine adım gibi eminim ![]() ters bişeymi oluo orda yoksa coktan yanıma gelirdin ![]() burda herşey aynı ama sanma güllük gülistan gururla bahsettiğin abin bak ne halde! perişan! bugun ellerimle yeni yatağına güller ektim ![]() seni orda koruması için tüm melekleri tembihledim ![]() izliyosan farketmişsindir ordan gülerek gittim çünkü zerre kadar şüphem yokki sen cennete gittin 2 elim kanda olsa hergün yanına gelicem ![]() dua edıorum sürekli yoksa orda neyiyip içicen hiç bir gece uyuyamıyorum yalnız kalma diye ![]() güneşe yalvarıorum doğ artık ben onun yanına gidicem ![]() he bide küçük kardeşimizin bolca selamı war bizimkiler o hiç bişeyin farkında değil sanıyolar ![]() abim nerde abi diyo cennette diyorum ![]() oda googla cennet yazıp resimlerde seni arıyo ![]() |
![]() |
![]() |
|