Başar / *Peşinden Gelemedim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Başar / *Peşinden GelemedimBu şarkı sevdigi insanı asla ![]() 1 daha asla göremeyeceine kendini inandıranlar![]() ve bunu bilip bunun acısıyla kavrulanlar icin![]() bu şarkı onlar icin![]() ![]() cok zor bu gidişin amansız bitişin yar peşnden gelemedm![]() seeeeeen gittin![]() asLında bu kader bilemedi![]() ![]() dur biraz ![]() yavaş yavaş zaman gecerse aklımın icinde 4 günümde saklı duran cennetm![]() kimse anlamazdı benm ruh halmi![]() ![]() nasıl sanki bitmişim ve mutlulukta oysa tek isteim ![]() saat 8 ordasn icim kayıp giderdi kalbimin mühürlü sandıından tek isim cıkardı kandırırdı ![]() gözlerin![]() bense burayı terkedip giderken![]() gelme dedim![]() sevme dedim![]() boşuna kalbimi calma dedim![]() bu aşk inatcı 1 rüzgarın umursamasızca yüzüme carpması ![]() durdurak deildi ellerin![]() ellerinde sanki hiçbişeyde yoktu![]() ortalıkda gözlern güler ve bense saclarında aradım huzuru ![]() şmdi düşmanm bu şehre![]() kırık 1 koltuga oturuverdi şairinve gözlerin ![]() aldı beni senin benim deişlern![]() icimde cırpınan tek 1 günlük asi kelebeim![]() gözlermle yarına kör ebeğin![]() cok zor bu gidişin amansız bitişin yar peşnden gelemedm![]() seeeeeen gittin![]() asLında bu kader bilemedi![]() ![]() zaman geldi cattı malesef icimde ypratlmş hüznümün duvarlarında kalmşm ![]() bu akşamn dilinde ağlamaklı ezgiler icimde sezgiler![]() ayrılık giderdi ellerm fakat ruhum burda![]() dayanamamki ağlamana oysa gelme demiştim![]() kzgnm sna bu ayrlk akşamnda gömlmekte1 hayalm ![]() bilmiyorm kacıncı şarkmn 2 verseindeym hala gelemedmki yanına gözlerm ateşteym![]() ve istemiorm artk sesim solmasngözmde dolmasn elm kavşmasn ![]() cok güwendiim 1 aşkımdın ![]() oda nerdesn![]() bilmesemde hissederm koskocaman 1 aşk 4 güne sğdı![]() ayrılık kacnlmaz sözlerm yalandı ![]() bense döndüümde şehre her 1 tarafı yaktım![]() busefer kararlıyım![]() gitmessem darağlıyım![]() elveda istanbulum ağlamaklıyım ![]() ![]() cok zor bu gidişin amansız bitişin yar peşnden gelemedm![]() seeeeeen gittin![]() asLında bu kader bilemedi![]() ![]() |
|
|
|