![]() |
Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach &Amp; Raffine) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach &Amp; Raffine)SITEM DEPRESİF İlk molami aşkta verdim bende çok temizdim ancak(suss) Verilen herbi' sözde yenik düstüm kaderime Hayaller kurdum sadece senle ilgiliydi ![]() ![]() Ilgi göremedim ve sonra red edildim Sakin ol hayat ![]() ![]() Bu kadar sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inan , çatma kadere ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlız basima ![]() ![]() ![]() ![]() Geceydim ![]() ![]() Satirlarimla yarina yardim ettim ![]() ![]() Ancak kaybetmiş kaderim ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun bi sürenin bekçisiymis oysa ![]() ![]() Galibim huzuruna ![]() ![]() ![]() ![]() Yarina densiz çocuga hasrettimm ![]() ![]() çabamla geldim,özlemimle bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() rapde sagdık oldum herzaman ![]() ![]() Yalan olan ![]() ![]() ![]() Sasmak yok rotamdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk kural bu yoldasinda ![]() ![]() Okyanusta ![]() ![]() ![]() ![]() rap diyarin bedene çok ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk molanda ![]() ![]() ![]() ![]() Son bakistii (Soon) ![]() ![]() Maskene ![]() ![]() Surete ki suretinde nefretin yazilmiss ![]() ![]() Kimin sinirlerinde ![]() ![]() Kinle yansimanda ![]() ![]() ![]() ![]() Hep asilmis bak takatim kalmadi bu yolda ![]() ![]() bu ilk durak molamda ![]() ![]() ![]() ![]() Tuhaf acım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve kervanın saraylarinda ![]() ![]() ![]() ![]() Kiraya layik evrenimde ![]() ![]() ve mecburumki ![]() ![]() ![]() ![]() tek bi basima ![]() ![]() Dilimde molama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RAFFINE Uzun yolumun ince çizgisinde ![]() ![]() Ilk molami aldim ![]() ![]() ![]() ![]() Ardi ardina ![]() ![]() ![]() ![]() Takmadim kesitime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumu kurdu içime attim Sarhos kaderi alttan almış ![]() ![]() ![]() Çogu zinne fitne bulasmis ![]() ![]() ![]() ![]() Kosarmis rapine ![]() ![]() ![]() ![]() eyy felekk uçurumundan biri düserse ![]() ![]() ilk adimindan simdiye ![]() ![]() ![]() ![]() Tepeden bakislara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle böyle geçti yillar ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsilikle bagdasan ![]() ![]() ![]() ![]() Eymemeliydimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir sayafa açtim ![]() ![]() ![]() ![]() aylardan kasim ![]() Sert olmak istetim ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimi kirar kirik parçalarla ![]() Fikrimi kazirim hanimm ![]() ![]() Canim canimi yakmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Kanatlarimi kaybettim bu günlerde ![]() ![]() Uçamaz oldum ![]() ![]() ![]() ![]() 19uma siğindim ![]() ![]() ![]() ![]() ses bir iki Içimde yaldızlı bi' ayna var ![]() ![]() Kalemim ![]() ![]() ![]() ![]() etrafimdaki kafalar çok dar yüregim kapini çalar ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki molaya ne kadar var?karli Günlerin bugulu camlarini ![]() ![]() Gözlerimi kisar bakarim ![]() ![]() ![]() ![]() Hediyeler verildi çocukluguma ![]() ![]() ![]() Tapuklarim islanir yürüyüs yolumda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|