Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach &Amp; Raffine) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Antraka Paydos (Feat. Mozole Mirach &Amp; Raffine)SITEM DEPRESİF İlk molami aşkta verdim bende çok temizdim ancak(suss) Verilen herbi' sözde yenik düstüm kaderime Hayaller kurdum sadece senle ilgiliydi ![]() Ilgi göremedim ve sonra red edildim Sakin ol hayat ![]() lütfen üstüme gelme Bu kadar sende ![]() yiprandim![]() bak artik sende![]() Inan , çatma kadere ![]() mutluluklar aleminde![]() Yanlız basima ![]() küfrederdimm![]() belki bir Geceydim ![]() günes dogsun beklerim(burdaa) Satirlarimla yarina yardim ettim ![]() Ancak kaybetmiş kaderim ![]() gözlerim![]() Uzun bi sürenin bekçisiymis oysa ![]() Galibim huzuruna ![]() o mis kokan![]() hayati bembeyaz Yarina densiz çocuga hasrettimm ![]() (evet) çabamla geldim,özlemimle bekledim ![]() molami simdi verdim![]() rapde sagdık oldum herzaman ![]() adımlarımdı Yalan olan hayallerimdi kafa tutan![]() Sasmak yok rotamdan ![]() rodoslar adina sabrettimm![]() ![]() ![]() MoZoLE MiRaCH:![]() ilk kural bu yoldasinda ![]() derin bir Okyanusta ![]() batsin elde glikoz ve Mozz bu Rapde toz duman karisti![]() rap diyarin bedene çok ![]() alisti![]() Ilk molanda ![]() ilk yudum suyumdu![]() Son bakistii (Soon) ![]() Ölüm yakisti Maskene ![]() O maskenini içinde gülen o Surete ki suretinde nefretin yazilmiss ![]() Kimin sinirlerinde ![]() korkular kazinmış ? Kinle yansimanda ![]() yurgun suratım![]() Hep asilmis bak takatim kalmadi bu yolda ![]() bu ilk durak molamda ![]() çok küçük bi tenefüs ihtiyacım![]() Tuhaf acım ![]() muaf metodlarimda![]() saklı sancım![]() ve kervanın saraylarinda ![]() tek göz odama izdivacım![]() Kiraya layik evrenimde ![]() mesafeler hurafe ve mecburumki ![]() yanliz tek selametimle![]() tek bi basima ![]() rap emanetimle Zevk-i sefa Dilimde molama ![]() paydos ettimm![]() izninizle![]() RAFFINE Uzun yolumun ince çizgisinde ![]() Ilk molami aldim ![]() akti günler![]() Ardi ardina ![]() ve giden zamnla kaldim![]() Takmadim kesitime ![]() yagli ekmemigime![]() balimi çaldim![]() Kolumu kurdu içime attim Sarhos kaderi alttan almış ![]() kıble sasmiss Çogu zinne fitne bulasmis ![]() kamıştan mikrofon yapıp![]() Kosarmis rapine ![]() öylece![]() suçlu kimdir? eyy felekk uçurumundan biri düserse ![]() ilk adimindan simdiye ![]() degistiler kahpelik var![]() Tepeden bakislara ![]() kalkan ettigim![]() semsiyem delindi![]() Öyle böyle geçti yillar ![]() Söyle bir birin rapinle![]() Sinsilikle bagdasan ![]() mantik dostuluklarina![]() boyun Eymemeliydimm ![]() ![]() ![]() ZET:: Yeni bir sayafa açtim ![]() yirtilan herbirinin öfkesiyle![]() yürümem artık nasır tuttu ayaklarım aylardan kasim Sert olmak istetim ![]() varsin olmasin nazim![]() Kalbimi kirar kirik parçalarla Fikrimi kazirim hanimm ![]() Canim canimi yakmaz ![]() Toparlar dostlarimm![]() Kanatlarimi kaybettim bu günlerde ![]() Uçamaz oldum ![]() Uçmaktan korkarim![]() 19uma siğindim ![]() kayıttayım![]() ses bir iki Içimde yaldızlı bi' ayna var ![]() Kalemim ![]() savsak yazar![]() duygularima anlatamam etrafimdaki kafalar çok dar yüregim kapini çalar ![]() Bileklerim kanar![]() Sonraki molaya ne kadar var?karli Günlerin bugulu camlarini ![]() kim kırar ? Gözlerimi kisar bakarim ![]() ben ararim![]() Hediyeler verildi çocukluguma ![]() Şimdi Tapuklarim islanir yürüyüs yolumda ![]() ![]()
|
|
|
|