![]() |
Andorn - Son Kadehde Mutluluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Andorn - Son Kadehde MutlulukÖzledim yine uyumalıyım, canlan kapalı gözümde ![]() Bu kaçıncı bozulan yemin, bir gecede gözler önünde ![]() Güneşe günaydın derim, hal bırakmasanda özümde ![]() Çok severdim seni, kışın sıcaktan yansamda söndürme ![]() Ağlamaya gücüm yetmeyince, yaşım olsan sen damlasa ![]() Mutluluk yok kalbim kuraktı, kulaklarımda sesin noksan ![]() Karların arasından çiçek toplasam, solardı çoktan ![]() Buz tutan suratım, ayılırdı beyazlarda senli koşsam ![]() Bi hayli daral basar, bak halim kalmadı ![]() Seni tanımak isterdimde, hep içimi korku sarardı ![]() Gözlerinde ölürdüm, bana hiç bakmazdın ![]() Sen gittin, soğuk ölüme artık ramak kaldı ![]() Şaşırmak elde değil, sonsuz olsa solardı ![]() Aklı kaçırmak benden iyi, kadere sorsak yol aldı ![]() On ikiye beş varken söyle, sonbahar ekimi oylardı ![]() Ellerim sana köle, kasımda ikiyüzon sonlandı ![]() Son kadehde mutluluk başlar, içten içe kinler ![]() Bu parça sonundada düşünürüm, kimdir özümdekinler ![]() Gülmek bi insana bu kadarmı yakışmaz, aynadaki ben ![]() Yoksan yazmak ibadetim, satırlarca yokluğundan içsem ![]() Mutluluk hiç olmadı, çünkü bardağı daha doldurmadım ![]() Bir gülüştü istenilen çok hasım, kalbe sorun bakın ![]() Yolum sakıncalı değil, sen olmadıkca sonum yakın ![]() Ben burda beklerim, yaşlar zamansızca koşun kaçın ![]() Hep evinin bahçesinde dolansanda yorulmasan ![]() İzlesem çokça çiçekden bi farkını yorumlasam ![]() Üç umutsuzlukla beş mutluluğumu yolculasam Nedense her parçada kalbin dahada soğuklaşan ![]() Son satırmı seni anlatır, yoksa senmi onlarca satırı ![]() Her ruh bedeni terk eder benim ruhumu toprağa yatırın Aşk iki yüzlü bir lisandı, ölümle inatlaştım ![]() Beni bende bitiren, benden başkası olmadı sanırım ![]() |
![]() |
![]() |
|