![]() |
Yeis Sensura – Nerelere Gitsem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeis Sensura – Nerelere GitsemNAKARAT Gökyüzün güneşini al bana geri ver! Geri ver ![]() Ya da dur boşver… Her şey biticek ![]() Sen dahil herkes gidicek ![]() Ama yine günler yaşlandırıyor bizi, Gözlerini göremiyorum ![]() Sen yokken nerelere gitsem bilemiyorum ![]() 1 ![]() Merhaba güzel bayan söyle bugün nasılsın? Yeni bir gün bugün ve aylardan 13 kasım ![]() Depreştim, sana anlatamam az kalır ![]() Hele bi de ki saçıyorsan hastalık ![]() Ve dur bi dakka dinle beni, bahsedeyim gülmekten ![]() Beter bir şey sensiz olmak -ölmekten - bahsetme demiştin ya… Onu ben unuttum ve … Gözlerimde hava, hafif sisli bulutlu ![]() Ya da bozsun hava karlardan çok atladım ![]() Bana koymaz hiç, duygusal dayakların bitsin artık ![]() Yoksa sevgi hep kanatlanır ![]() Sana söylemiştim benim gitmez ayaklarım ![]() Meyve değiliz biz sıcaklarda bozulcak, Bir dolap gerekmiyor bize Bir kerecik bir sarılmak yeter her şey için O ellerimde tutulsan, Yanaklarına dün gibi yanaşmak var usulca NAKARAT Gökyüzün güneşini al bana geri ver! Geri ver ![]() Ya da dur boşver… Her şey biticek ![]() Sen dahil herkes gidicek ![]() Ama yine günler yaşlandırıyor bizi, Gözlerini göremiyorum ![]() Sen yokken nerelere gitsem bilemiyorum ![]() 2 ![]() Anlatırdım çok şey gitmeseydin yanımdan ![]() Yaşanmamış çok şey var söylüyorum darılma ![]() Bugünlerde fazla durgunum nedeni sen ![]() Çünkü tek isteğim tekrar sana sarılmak! Ve suçlu aramamak gerek, bu benim tek isteğim ![]() Senle ben, nasıl olur görüşmeyiz yıllarca? Bazen ikimiz değil… Çünkü mutluluk bil ki içimizdedir ![]() Arkamda bırakmadım aşılmamış hiçbir nehir ![]() Karlardan çok atladım, o hep gördü beni ![]() Öldü sandı ama ben hiç ölmedim ve Hatta demiştim ya bükülmedi hiç bileğim ![]() İçmiyim tamam ama sen nerdesin? Söylesene bana kimlesin ve ben neyim? Köpek bile sadık olur, yani senden iyi ![]() Çünkü benim her gün ayaklarım sendeliyy… NAKARAT (x2) Gökyüzün güneşini al bana geri ver! Geri ver ![]() Ya da dur boşver… Her şey biticek ![]() Sen dahil herkes gidicek ![]() Ama yine günler yaşlandırıyor bizi, Gözlerini göremiyorum ![]() Sen yokken nerelere gitsem bilemiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|