![]() |
Vale-Aynı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale-AynıŞimdi ![]() Ve bende senden birşeyler var düşer yanaklarımdan Asil kadın (asil kadın) katliamın en kahırlı işkencesindeyim (duy beni) Muazzam silahlarınla vur beni (vur) Bak şu zaman varya en riyakar katilim (katilim) nerdesin! Tozlu tarih sayfalarımda kapanmamış bi yerdesin Nerdesin? hala bendesin (bendesin) Umut mu? mutlulukla biten o ilkimdi Kader örülmüş ağların efendisiyle kardeş oldu Sence adem oğlu? Umut yalancı sözlerinde bir mimikti, gerçek oydu Çıkar çalıntı yüzlerinde hep bi maske Arif olmadan da anladım, kader bi kalbi önüme koydu Yarama basmamak için emekledim ve tekledim Sonunda koşmak ihtiyaçtı burda zaman durdu Sona vardım, O'na vardım hayra çıksın hikayem Ben şahitsiz acıların kurbanıyım Nereye dönsem hep aynı, yardan ayrı Musibetten meczuptur ya mahrem, ya mahrem! Dayanmaktır direnmek, hudutu aştım Ben sükutla barıştıkça sen gürültü saçtın Matmazel deyip hikayelerde bir gemiyle yollanıp Korkular saçardım çehreme ve sen küçüktün matmazel Damarlarımda soğukluk, dışarda kar var İçimde sis ve bizden olma hatıralar Karla kaplı saçlarım vardır benim ve kollarımda yaralar O gün bugün geçmeyen ve kader hala yaralar Zamanla yüzleşirsin senin peşinde akrep var Yelkovan benimle mutlu dakikalarımı sorgular Sen cehaletin, astarıymışsın meğerse Bende gözde yaş ve meşke dalmış en hakiki duygular Avuttular bir şekilde, sen üç dakika ağladın Bıraksalardı orda belki ömrü billah ağlardım Elde etmek istediğine söyle ne kadar yalvardın? Sen yeryüzünde yaşayana ben yüksekten bakardım Sona vardım, O'na vardım hayra çıksın hikayem Ben şahitsiz acıların kurbanıyım Nereye dönsem hep aynı, yardan ayrı Musibetten meczuptur ya mahrem, ya mahrem! |
![]() |
![]() |
|