![]() |
Terapi - Yanlızlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terapi - Yanlızlıkyanlızlık benim için 2 satır aşk ise anlatılmayıp yaşanan bi olay çek bi duman sigaramdan ve bnden başkasını dinlemeyen bir padişah ol Kalbimin boş sayfasına çizdiğim bir mutluluk resmi olsun bu hiç uyanmak istemediğim bi rüya 8 ![]() belkide yazdığım son şarkımın sözleri bunlar hak ettiğin yerde yanımdaydın şimdi ise izmir yollarındasın snle olsunda dünyanın en üzra köşesinde olsun dedim olmadı şimdi sn ayrı yerdesin bn ayrı yerde bu şarkımın ilhamını aldığım 20 ağustos günü hiç unutmayacağım bir gün olarak kalbimde kalacak1 kalbimde açan bir çiçek adı snn adın bu şarkıyı yazacak cesareti gözlerinden ve sözlerinden alan sna dokunamasana ruhunun derinliklerinde olduğunu hisseden çocuk içki şişelerinin dibinde sigaramın dumanında her yerde sen varsınben seni içimde dünyanın birinci harikası yaptım herkes kaderini görecek ve tüm mcler anıla boyun eğecek dedim ve yola devam ettim her zmn içimdesin sni içimden ve aklımdan çıkaramıyorum bn bana can veren ruhumu yaradana teslim ederken yanımda olman en büyük dileğim düne kadar kim geldi benim aşkım 10 numara derken öbür gün ne oldu bize düne kadar anılda kimki diğer gün neye uğradıklarını şaşırıp anılın hiphopun söz fabrikası olduğunu sölediler işte bu yol dönüşü olmayan gidipte dönülmeyen hangi sokağa girdimmi hep uçuruma çıkan bi yol a'dan M'ye bnden bu kdr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|