![]() |
Rafet El Roman - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Sakla Beni derdine dert kat yinede bende kal bu ömür uğrunda sana heba dört mevsim gibisin her günün ayrı güzel bu kalp sana yeter sakla beni sar sar kuytularında salla serp savurrüzgarlarında dolayıp tut beni kanatlarında besle beni yar yudum yudum aşkla ömrüne yük ol yinede bende kal emrin kulun olur yine seni korur ender narin bulunur senin gibi güzel yar bu kul sana tapar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Gönül Yarası gönül yarası olmadık yerde kanar durur anıların ruhu dolanır anlatmaya kelimler yetmez herşey bitmiş anlamını yitirmiş hayat kare kare geçiyor gözlerimden doyamadannasıl geçti bunca zaman ıslanır kirpiklerim yüzüme bulaşır yaşları ateş topu düşer yüreğime alev alev yanar içim alır başımı yollara düşerim kara kara düşünür üzülürüm kızarım halime koşarım son sürat yorulunca yığılıp kaldığım yerde adını sayıklarım gündüz gece nereye baksam izlerin var silinmiyor gönül yarası bu geçmek bilmiyor yalan sözler gülüşlere kandım gitim ellere kimbilir kaç senelerce kanar bu içimde gün görmeyen şu yüzüm bir sende güldü seni sevdi dönsen de kıymeti yok düştün gözümden bir kere adaletsiz koca dünya yine olan bana oldu aşk ateşi yar acısı dönüp durup beni vurdu şimdi gönül yaralı kırık kolu kanadı sende kaldı yarısıvarsın dursun acısı yitik mağrur gönlüme kıydın gittin ömrüme neyim varsa inandığım kayıp ziyan şimdi yarım gün görmeyen şu yüzüm bir sende güldü seni sevdi dönsende kıymeti yok düştün artık gözümden bir kere adaletsiz koca dünya yine olan bana oldu aşk ateşi yar acısı dönüp durup beni vurdu şimdi gönül yaralı kırık kolu kanadı sende kaldı yarısıvarsın dursun acısı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Yüreğimle Seviyorum Yalan sevgilim İnanma ellere Kapılıp düşlere Bana sitem etme Hiç mi hissetmedin Bendeki yüreği Ben sadece seni Hep seni sevdim İnan sevgilim Bir an bilirim Hasret acısı hep içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde yazılı Ben sadece seni,hep seni sevdim Seviyorum deli gibi, ölümüne Yaşıyorum acısını, bile bile Sevabını, günahını çekiyorum Yüreğimle seviyorum Yalan sevgilim, inanma ellere Hayat savurdu beni yerden yere Kurduğum hayaller Yıkıldı birer birer Be sadece canım Bir sana yandım Seviyorum deli gibi, ölümüne ![]() ![]() ![]() ![]() Aman aman Allahım Kaç yıl oldu ! Bu aşk içimde yandı kül oldu Ya beni kavuştur, ya beni öldür Bu yürek artık acıyla doldu Gönül yareler içinde Oldu avare Yandı pare pare Yollarda Mecnun misali, billahi Yanıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Bana Sen Lazımsın Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasında Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >< Kalbimin Sultanı Yarabbim, bir yarin Yarin esiriyim Masum bir oyundu Kaybettim yolumu Yarabi bu kulunu Hay şeyle sonunu Ben; aşk, mutluluğu,dermanı Onda buldum Aklımdan esenler Kalbimden geçenler Gönül gözden uzak Sevdayı çekenler Hasret gözlerimde Yüreğim elimde Gönül yardan uzak Halimi bilenler Oooh! Kalbimin sultanı Oooh! Gönlümün baharı Oooh! Kalbimin sultanı Oooh! Gölümün fermanı Yarabbim, bu zalim yarin eseriyim Masumdu, inandım Sevdaya tutuldum Yarabi bu kulunu Hayreyle sonunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Yaşamak Yaşamak değil, bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş götürecek Yaşamak değil, bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz,bu ne talep? Doyumsuz kılıyor Aaaah! Bilmelisin yaşamayı,sevmelisin Hayat hakkı yan eylemiş Derdi, gamı zaten büyük Zalimliğin anlamı yok Hepimiz bir gün yolcuyuz Geri kalanlar ne az ne çok Hainliğin anlamı yok Ne dar ne hor görme sakın İnsan bu; eksiği olur O da Allah kuludur Hepimiz bir gün yolcuyuz ![]() ![]() ![]() Yaşamak değil; bizi inat ağlatacak Hayatın sırrı değil; merak çatlatacak Yaşamak değil, bizi düzen korkutuyor Sefaletle,adaletin sonu gelmiyor Aaahh! Bilmelisin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Unut Onu Boşver, bu da geçer Zamana bırak yeter Eski unutulur Yenisi bulunur Sıkma canını ne olur Olan oldu artık Ne söylesen yeri değil Bitmeyecekti sandın Bir rüyaya kandın Damla damla düştün Dilim dilim bölündün Bin parçaya Unut onu gitsin Ooof ![]() ![]() Unut onu bitsin Boşver bu da geçer Zamana bırak yeter Eski unutulur Yenisi bulunur Sıkma canını ne olur Bak geriye ne kaldı Aşk acısından ayrı Bitmeyecekti sandın Bir rüyaya kandın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Sevda Yolu Yine sevda yolunda Yürüyorum yana yana Söyledim deli gönül Sevmek sana göre değil Yine sevda elinde Düştüm,kahır kedere Gel gör ki şu halimi Eskiden eser yok şimdi Savruldu harman oldu Bu kalp yardan kovuldu Düşüyorum alevlere Feryat,figan içinde Senin sevdan uğruna Süründüm ordan oraya Düşüyorum ateşlere İsyanlar içinde Yalan yanlış sözlere Ne zamanı, ne yerinde Benim talihsiz başım Yanlış yere aldandın Yine sevda yolunda Yürüyorum yana yana Söyledim deli gönül Sevmek sana göre değil Savruldu harman oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriRaFeT EL RoMaN >> Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bilmedi Niye bu hırs, bu ayıp Yoksa sizi; sonra kendini Yok etmeye mahkum mu insanoğlu Düşlediğim cennet gözlerimde bugün kayboldu Bugün aslana rastladım,onuru kırık Boynu eğik, gözleri dolu Ormanlar yanıyordu Sen tabiatın gerçek kralı Kaç yüzyıl tacını yüreğinde taşıdı İnsan asaleti senle tanıdı Yürekli olmayı sende gördü Niye bu hırs, niye ayıp ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriELBET Seninle ben, bu yollara Bilinmeyen diyarlara Seninle biz ne günlere Yürek koyup, gönül verdik Seninle ben, bu yollara Bilinmeyen diyarlara Seninle biz ne günlere Boyun eğip, sitem ettik Yakar, yıkar bu ayrılık Demez günah, demez yazık Büyüttüğüm aşk bu zahmet Kime nasip, kime kısmet Sürüp gider zaman geçer Sormaz, demez gönül neyler Heba olur bu can Beden dayanır elbet Sevilmeden ellere Sürüldüm ateşlere Kayıp sefil bir hallere Düştüm aşkın derdine Sevilmeden ellere Sürüldüm çöllere Batıp çıkıp kederlere Susuz yavan düşlere Elbet rivayettir, başlar biter Elbet ader kısmettir bu işler Elbet döner devran, olur seyran Elbeeet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriYana YakıLa Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok , taşıyamam bu yükü Yok , yüreğin sesi gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok, taşıyamam bu yükü Yok, yüreğin sesi, gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı Sözleri[b][Yerine Kimseyi Koyamadım Hangi yolda yürüyorsam Hep sana gelmek istiyorum Deli divaneyim aşk seferi oldum Sensiz zaman Sandığımdan daha zor Daha acı geçti Sana doyamadan bahar açtı, esti Yok, yok şu ömrümde Bir seni sevdim Sana yandım Çok, çok zaman geçti Yerine kimseyi koyamadım Kıyılarım dalga dalga Ufuklarım uzar gider Bir yanar, bir söner İçimdeki yangın Belki o gün, bugün diye Yollarına laleler ektim Özlemin gözlerimde büyüyor Her günümde Yok, yok şu ömrümde Bir seni sevdim Sana yandım Çok, çok zaman geçti Yerine kimseyi koyamadım /b] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriAŞKLAR SENİ BEKLER Sana uçankuşlardan Bahar yazlardan Selamlar olsun Sana olan dünyamda Büyüyen rüyamda Güneşler doğsun Aşklar seni bekler Seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler Adını söyler şarkılar Sana yanan kalbimden Solan gönlümden Cenneti açtım Sana geçen ömrümden Kalan sevgimden Saraylar yaptım Aşklar seni bekler Seni özler söylerim Herün yolunu bekler Adını söyler anarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Şarkı SözleriAlıntı: Delight_GirL´isimli üyeden Alıntı Yana YakıLa Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok , taşıyamam bu yükü Yok , yüreğin sesi gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya Bitirdin neyim varsa, türlü türlü acılarla Bir kaderle bitmiyor, kavgam hala sürüyor Bilmediğim her yolu denedim senden sonra Güzel ne varsa seninle var Gel dön artık, deli olma Yok, taşıyamam bu yükü Yok, yüreğin sesi, gücü Öldürecek inan bu inat ikimizi Yana yakıla ağladım sana Yana yakıla dön diye bana Uğruna neler harcadım canım Anlamadın ya güzelim saolasın ben ekicektim ama düşünüpte eklemen çok güzel bi davranış |
![]() |
![]() |
|