![]() |
Yükseliş Crew - Paronayak Hisler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yükseliş Crew - Paronayak HislerAnLatamıyorum derdimi yok Sensizken yazamıyorum ben kapattım kaLbimin kapıLarını sen Ağlarken dayanamıyorum Bitti bugünde kaLbim karanLık Sevginin anLamı bende karardı AnLamıyorum insanLarı bıktım HayaLLerimLe tek başımayım 17 Senedir bıkmadım , kayboLmuş sayFaLar üstüne yazdım Ömrümün hasreti kaLdı yüreğimde Hayat yarışında kanayan kaLbim Hep benimLe ben seninLe sen benimLe gözLerinde gözLerimde eLLerim hapsoLmuşcasına bedenimde duyguLar hayaLLerde DüşLerin ardına sakLanan eLLer hayaLLer odamda umutLa bekLer günLerin ardına veriLen sözLer sana yazdım ben bitti hayaLLer Bu şehir beni boğmakta buLamadım haLa bir çözüm karışık sorular akLımda defteri karaLarım hergün yakLaştı öLüm ![]() ![]() ![]() geçmişi siLdim düşLerimde sensizLik kaLbimi kanatsa yine sensizdim yazdığım her satır İkimiz için sen yokken kedersiz aşkım hep ben yapamıyorum sensiz kaLamıyorum iLham kraLiçem Derdimi anLatamıyorum ![]() ![]() ![]() Gecenin karanLığına hapsoLmuş bir yerdeyim Nereye gitsem nereye baksam sen heryerdesin Sesin yankıLanır boş sokakLarda ah Sen yoksun Paranoyak hisLerim sığındım Bu senin eserin ![]() ![]() ![]() AntaLyamda kayboLdum ben BuLamadım aradım yoktun tek sen vardın ama haLa sensiz kaLdım denizin ufkuna daLdım AğLamak isdedim oLmadı sevgi içinde kaLbim kaLmadı artık HatırLadın mı kayıp rüyaLar KayboLan aşkımı bitti sanarLar GizLenen insanLarda hatıra doLusu bir ben vardı Yaktım fotoğrafLarı sensiz kaldım bıktım sensiz günLeri saydım Hergünüm üstüne takvimi yırttım OLmadı işte yine saçmaLadım Kahretsin ben aşkı bıraktım Ama ben sadece hep sana yazdım Yokum artık ben gidiyorum buradan Nefretim içinde kaLdı hayaLLer DuyguLarımda bir bağ varken Terketdi beni kahbe gönüLLer Bedenime hapsoLmuş bu şehirde EceLime değdide bak bu seFerde katLettim ben hep kaLemimde VeriLen sözLer hep bu yürekte Veda dörtLüğü bırak uyan artık GeLinime hükmettim çok karanLık SayfaLar doLusu yazıLara kandık Baş harfi sensin ağLama güzeL kız Rahat oL artık ben yokum ama tutsak oLmuş eLLerimse bedeninde , KayboLan hayaLLer asLı oLmayan sebebimse GözLerinde ![]() ![]() ![]() Gecenin karanLığına hapsoLmuş bir yerdeyim Nereye gitsem nereye baksam sen heryerdesin Sesin yankıLanır boş sokakLarda ah Sen yoksun Paranoyak hisLerim sığındım Bu senin eserin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|