Şanışer &Amp; Bela &Amp; Atakan - Dön Evine |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanışer &Amp; Bela &Amp; Atakan - Dön EvineAtakan Verse Hadi beni çekin ritim iki teker iki booş Dibi kücük ama girer konu bana göre yook Baba bana para ve sigara bi sarışın ok Kıcına gerekir hava kacıranda bi siboop Aa a astalavista Charlie Reggae Don Kulağına yağız sırtındaki dilleki hoş Kö kö kör ebecinin gözüne Rhyme'ını koy Bu yakada yapılan müzik adama 2 boy bol Acık ara kol Güzelim adıma bok atanın diline jop Bu değiLki sana soon Teybim on frekansım Jüpiter'den Beni etkilemez sanırım şu yeni besten Tribim 2002'den kronik ekibim ve ben Telif hakkım var cebimde yaz beni bikerede Aslında bi kenefe kas vede işeyeme ****netin ciğerine gaz versin Dön evine! Nakarat Şer kumpas kurar bedelimde Silah yapboz bu cümle fedai Rap karton bi sigara sar aga Rahatımı boz günümü yedi yinee Şanışer Verse Methüsena senafet âmâ maaşaLLah ağla kanka ben sarraf Arkamda farkın ahına istop takarsam makiti kafana küveti kanla doldur İfLah olmayan egon sonuçta kayıp yine senkrom Teketek olur etiket oh on bu gece biçimi çeki tak kadife bicili bu yol Yok dedi kedi ki kitabı kitin ama İçine cekip atabilecek olan adamıda mikrop Kadına kaması kafana kapatıp akına girebilen kim? Rakibi sikebiLendi kekeme bi ton akıncı rallim Bugünlerde en sevdiğim laf şu kifallik Seni dinlemiyorum artık sözlerin cok bilindik Sen ve ben her zaman rekabet hali köpek Acıtacanını kacıp işe donuna yürek İki sekizi bi araya getir onu bi görek Etik olanı bozar aha benimkisi yeteneek! Nakarat Şer kumpas kurar bedelimde Silah yapboz bu cümle fedai Rap karton bi sigara sar aga Rahatımı boz günümü yedi yinee Bela Verse Cıkıverdim kamarama Geri dön Lan arabana! Bi selam cak-tım anana Sacılan para karaborsa Titrek dilin ürkek Rap'ten Vede haznen boş koca horluyoken *****in ucuna binin Ece gelir erken Peace'ine söz yaz isterikli hep naz Rapine mani oLmak istemem birazda tarz yaz Flowu kapta aLnım ak Geldik bebeğim son durak Sıctığın bu Rap'Lerin bi haLi varki DonaLd Duck Kafana kep sırıtarak Abi ****** yalayarak Benmi dilime hakim olacam? Önüme koysun kara yarak Meme ucu kartlaşmış ******dan farkın yok Bi yere kacacak olsan korkma etrafta saLkım cok Etrafta rap rap rap rap ayak sesleriyle ictimaya cık Hadi götün yerse lan Rap'imize mermi sık Sıkı fıkı oLmayaLım Saygını göster domaLtırım Ritim aksak değil ama Ben burda koparırım Nakarat Şer kumpas kurar bedelimde Silah yapboz bu cümle fedai Rap karton bi sigara sar aga Rahatımı boz günümü yedi yinee |
|