![]() |
Sagopa Kajmer - Çünkü Bir Tek Yol Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Çünkü Bir Tek Yol VarDüşüncelerden düşüncelere taşınıp duruyorum ![]() Düşünüp dururken kalbimi aşındırıyorum ![]() Gerçeğin gözlerinin içine bakmak ve bakarken göz kırpmamak şifrem ![]() Müzüik içime işlerken şenşakraktır her hücrem ![]() Bana göre bir çoğunun yaşama sebebi para ![]() Aklıktan çıkmış alınların şimdiki hali kapkara ![]() Paragraflar beni savunur ve dizelerim dile gelir ![]() Ve bu kısa hayata uzunca 4 lükler yollarım canım ![]() Gözyaşlarımla soslanır elmacıklarım ![]() Yokluk ipine boğazımı asıp tavandan aşağı sarkarım ![]() Dokunmayın yakarım, elimde ateş varken ben bir hayli sakarım ![]() Ben varya o yaygaralarınızı ızgara yaparım ![]() Varsa aklınıza takılan; Aç sayfalarımı göz at lan!… Sago bir ansiklopedidir karıştırılan ![]() Benim havam değil güneşli her an yağmur tehlikesi ![]() Bir fırtına kopar açıklarımda ve dinmez kolay öfkesi ![]() Ben kendimi buldum; Ayrı diyarlarda kamplar kurdum ![]() Ne peşime takılan çakal kaldı ne de vahşi kurdum ![]() Ben en güzel planları kurdum ![]() ![]() Nakarat Kıymetli bir taş yaşam, bir gözüm gündüz gözü diğer gözüm akşam ![]() Ne bir pusulam var ne de haritam ama bir tek yol var ![]() Biz ne çok-çok bilenler gördük, bildiklerinden gafil bulduk Bu bilinçsizlerden caydık çünkü bir tek yol var ![]() Verse 2 Oynamak istemiyorum, ben rol yapmak için doğmadım ![]() Kendimi oynadığımda sahtelikle suçlandım ![]() Başkasından evvel kendimi ezer ağırlığım ![]() Yeter sızlanmaları için zaten benim varlığım ![]() Havlunu yere at! Muhammed Ali’den aparkatım ![]() Topraklarına girip askerlerini çifteler yağız atım ![]() Dinamit gibi patlar yanaklarında tokadım ![]() Hooooşt köpek! Böğürüp durma Sago rapte ilk adım! Attığım yemleri takip ederek yol bulanlar, olduğum yere varmak için benden izler arıyor Benden gelen rap etobur çiçekler gibi uzak dur ![]() Bana uzaktan bak ve güzelliğimle yetin olay budur ![]() El sürme bana! Yaklaşırsan bil ki düşmanın çetin ![]() Benim de dişlerim var ısırmak için ![]() Bazıları der ki; ”Sago rapi bizden öğrendi” ![]() ![]() Söz – Müzik – Yunus Özyavuz (Sagopa Kajmer) |
![]() |
![]() |
|