![]() |
Ramiz - Yaptığını Beğendin Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramiz - Yaptığını Beğendin Mi?İzin ver açılsın kapılar, Rapimi duyunca yansın plaklar, İçeri giriyor sakin adımlar, Sıra bizde,yerine otur ve tarzımı izle, Sarayda bir serseri mi var o ne Elbisesi de değişik hem de Ne hali kendinden geçmiş bırakın Ne hali varsa görsün dürtmeyin sakın Ritmi duy ve coş benimle a Bende huy bu napalım ki a Hele bi kapıl da peşime takıl Ama yanımda olcaksan panik yapma Nakarat x2) Yaptığını beğendin mi? Coştu bütün ahali Yaptığını beğendin mi? Herkes kendinden geçti Kim ben mi? Naptım ki? Rap bu durma sallan şimdi Evet sus gerekirse Ateşim ile tutuş gerekirse Beni izle bu sonum Olmamışlık yapan Ramiz adım var Kafanızı ağrıtan ötopik adam Eleştrilere kapalı Öznelim özelim delilik gibi bi huyum Piri olmuşum bu rapin az çekilin geri Sizi de gördük kimi ezik kimi yeniçeri Bense bir başı boş,melodisi hoş Arkana yaslan izle beni ve de coş Gözler benden bu işi bekler Diller susmuş ve beni dinler Eller kalksın tek sözümle Haydi şimdi biz de söyle Kafama göre yazıp çizerim kime ne? Hadi millet dans et bu rap bahane Nakarat: Yaptığını beğendin mi? Coştu bütün ahali Yaptığını beğendin mi? Herkes kendinden geçti Kim ben mi? Naptım ki? Rap bu durma sallan şimdi Yaptığını beğendin mi? Yaptığını beğendin mi? Kim ben mi? Naptım ki? Rap bu durma sallan şimdi Yaptığını beğendin mi? Yaptığını beğendin mi? |
![]() |
![]() |
|