![]() |
Cumali Efrah - Ya Sen Öldürülürsün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumali Efrah - Ya Sen ÖldürülürsünSıkıldım lan hepinizden ![]() Hayat alırmış meğerse verdiklerini geri bizden ![]() Sen değil miydin bana mutluluğu vaadeden? Şimdi ne verdin ki bana ne alıyorsun lan benden? Hangi hakla? Hangi vicdan? Alıcaksan gel;bende koskoca bir hiç var ![]() ve bu koskoca bir hiç, sonunda bir erkek doğurdu ve erkek dediğin üç kuruşluk kadınlara köle olur mu? Yeter lan ! Bak heryerimi kanattım ![]() Hangi kitapta yazar lan bu kadar rahatlık ![]() Sen hala nerdesin, ben nerdeyim bak ![]() Hayatımı b*k etmek icin nefes alıp vermeyin lan! Herşeyimi aldınız lan ![]() Mutluluğumu, sevincimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse kusura bakmasın,bir canım kaldı; onuda Allah'a borçluyum ![]() Defol git lan ![]() ![]() ![]() Peki şuan yaşadığım hisler bana Allah'tan reva mı? Vücudumda hala kart kadından izler ![]() ![]() Aşk mı balım? Benden değil Allah'ından iste! Bende kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Uygunsuzca ![]() ![]() duygusuzum diye mi gözlerim aylardır uykusuz lan?! Vücuduma sığmıyorum bak ![]() Ben her gece üzülmeyin diye kendime kıymıyorum ulan! Çıkar at demek komik bir temel fıkrası gibi Kendimi kesmem lazım lan içimden çıkması için! Çare değil ![]() Ya sen geri geliceksin; ya ben ileri gidicem çünkü; göğsümde hangi yöne açmış tek gülsün ![]() ![]() Yani ya bu eller öpülür , ya sen öldürülürsün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|