Sokrat St Yaş Ortalamasi |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sokrat St Yaş OrtalamasiNakarat: Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Çoğu kıza deniyor ki orta malısın çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Rapçiye deniyor mahallenin torbacısı çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması 1 Verse: Tipsizim ama baya kız açık bana aslında bu yüzden de bir çok Rapçi gıcık bana Azcık yara alsam da bağlıcam konuya beynim orta derece elverişli dedikoduya Oynarlar bazı bazı safı, bazı kurdu, vaazı kes boğazı kesilir oda dağılır ağzı burnu bak Barış yok olur Rapçiler ezik takıl güya düşmez ellerinden 7/24 desart eagle Garip bir halde Hiphop seyri yanlış müziklerle dolu çoğunun player’i Rap tiple mi oluyor yok hiçbirinin beyni giderek bana masal olur çünkü foto model değilim Bu son açıklamam merak etme rapçi manitan gelmicek kaçıp bana Azıcık param olsa durmam burda bir gün para biriktirip kaçıcam İstanbul’dan Nakarat: Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Çoğu kıza deniyor ki orta malısın çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması tahoma">[ kaynak: Sokrat ST - Yaş ortalaması Şarkı sözü ] Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Rapçiye deniyor mahallenin torbacısı çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması 2Verse: Olunmuyor Rapçi iki kadınla yatmakla sıkıldım sürekli laf anlatmaktan Diyeceğim şu ki alacağınız yol uzun o Rap’se benimki yurttan sesler korosu Bilin ne fakir, ne zengin, ne artistim düşündüğünüz gibi vermiyorum pijama partisi Rap’çiler der underground benim piyasaya atılır dikkat yemesin kurtlar sizi Neye göre Hiphop, neye müzik, neye Rap dinleyici karışır biz hangisini beğenek Yine popu yine gangsterlik konu oluyor olmuyor underground doğrulara değinen Underground dediğiniz sadece kanacı istesinler biribirinden Hiphop aracı Valla milleti bilmem ama adamım benim bir tek stüdyomda müzik yapmak amacım Nakarat: Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Çoğu kıza deniyor ki orta malısın çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması Eyo bana gelip sakın sorma nasılım samimiyet yok indi eskilere kadar ısı Rapçiye deniyor mahallenin torbacısı çünkü 15-16 Hiphop’ın yaş ortalaması |
|