![]() |
Mafalay - Hatıra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mafalay - Hatırabana bak, beni gör homie senin gibi insanlara benim gözüm kör homie etrafını göremezsin ağlarsın geceleri geçmişini unuttuysan geleceğin bok gibi başımı diken büken olaylarda oldu elbet zaten sevmediğim şeydi kadın ve şöhret bugün nedense kendimi hissediyorum velet ne kadar sorunun varsa başından defet bulursan ağlarsın hatıranın hastasısın temiz kokar yemek tasım ben adamın fazlasıyım bu sözlerimi yaslı sayıp beni bi yere kapayın gözümde bitenler oldu artık bişey sormayın bu şehrin ortasında ben en zeki deliyim dinlediğim kadar konuşur ve akabinciyim bir kalem bi kağıtla herşeyi bitiririm selamımı gönderdiğim sanırım sahibin çözüm yoksa bence sende çözüm arama benim için bittisn sen kalp'imde yarayla taput bana darsa siz gidin tapın paraya bu sandalda hangimiz çıkıcak ulan karaya senin barışmam artık cehennemin eşiği Sözümden dönücek olsam giyerdim eteği biraz para güzelim hallediyo herşeyi benim bu içime giren çıkarıyo hançeri biz rap söyleriz sevmez bizi rock adamı aman çokta umrumuzdaydı hepsi fuck oğlanı oldum olanı annem derdiki adam ol hak yeme sakın ama yiyenede rakip ol dna'nadan gelen köpeklik dışarı çıktı benim rap'i tadışım canınızı sıktı evinde vurulunca kirlendi halısı katil biraz acemiyce çöpreydi yarısı |
![]() |
![]() |
|