![]() |
Sokrat St - Beklenmeyen Misafir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St - Beklenmeyen Misafirİmkansızlığın en güzel noktasının mahrumuyum ![]() Ve gerçekten son bulursa yol, üzülme Ne olursa olsun canım; Vazgeçmek benim erkeklik hamurumda yok! Belki bir gün anlarlar bizi, ama bu aşkı kurtaracak kadarda kahraman değiliz! Yukarı bak, daha da yukarı ![]() ![]() Cesaretine başı yüce dağlar utansın! Ben el olurum, sen elle bayram et gelinim ![]() Beni kendime kaç sigara, kaç kadeh getirir? Kaç ar namus bilmeyen adi kırdı bizi! Yılma, mutluluğun tek sırrı biziz ![]() ![]() Kolay değil; pek iyi sayılmam da, ya dedikleri gibi her işte bir hayır varsa? Hayır yok! Bunun sonu şere yorulur; ne başlangıcımız belliydi, artık ne de sonumuz! Ey beklenmeyen misafir kılıklı! Ee gideceksen gelmeyeydin be kadın! Hadi bakalım, git şu anı yaşa ![]() ![]() Belki tebessümler yerini bulur da mutluluk saçarlar sana! Daralıyorum, olabildiğimce safım; gök kadar safir ama sefil birine seviyorum de hadi! Hatta belki kıskanırlar bizi, Belki de mutluluk gözyaşlarıyla ıslanır kalbimiz ![]() Belki her neyse, bunun derdi benle sanırım ![]() Belki de kalbim gel gitlerden arınır ![]() Belki daralırım bak sen gidersen ararım, Ve sen gidersen belki de ben belkilerle kalırım ![]() Sesim kısıldı ![]() ![]() Yaranamam, ne olursa olsun yazıcam parmaklarım kanayana kadar! Bu şarkıyı dinlerken içindeki tezatlara bak, Bi adiyim bi aşık, yani sevgi hesaplanamaz! Keşke olsaydın ![]() ![]() Yokluğunda son kez korkarak uyudum ![]() Biliyorum, yollara kıydım ve gidiyorum ![]() ![]() Ama bu gece korkamam, yakınındayım bi telefon kadar ![]() ![]() Dönmem için bi sebep ol bana; ki döneyim lütfen, giderek yok olmadan ![]() Eyy beklenmeyen misafir! Belki de bu seni yazdığım son bi saatim ![]() ![]() Mutluluklar, hoşçakal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|