![]() |
Zebani Zerre - Belki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zebani Zerre - Belkitaramalı dilimide bilemedi göremedi kanamana tuz bastım bu rapimle nefreti kus , hadi bana onu bunu şunu bunu örnek göster kimene konuşma sus , götümün dibinde ayrılmazdın bana kayıt al diye ince husus , hanımeli develere yer yok asla bizde benim mekanım bergama izmir bu satırları beynine çivile emek verenlere saygıda kusur etmeyeceksin iyi dinle gelipte beni bulamamış amman cok yazık ettin kendine şizofren insanlara oltayı attın anlat sorunun ne inadına yazmak yok asla buralara bakınınca bir kalem elde iki kelimeyi bir araya getiremeyenler ortada gezmekte çekip al verip al veribal denemeleri hazırdır herkes dinlemeye limidini doldurdun sen ahbap engel yok bizim önümüzde ıkın , belki çıkar arada ikide satır sıçar sakın , deneme bile yoksa deliğe kaçar takın , boyuna ipi yoksa bu kin taşar bakın söylemiştim ben bu iş sizi aşar Öncelerde bana gelirde derdin hadi kanka feat atalım ya bide baktım ertesi gün nette karalama çabasına girmiş mal ben bu satırları sana ders olsun diye yazdım sus ve konuşma hadi ****** git ister götünden ister başka biyerinden anla çevrene bir kere bak bakalım neden hiç kimse yok aslında kıralın gelse beni korkutamaz sen partylerde sayıkla zaten bundan fazlası olamaz sahnede çıkıpta söz salla bana bundan sonra ağzımı açmam bidahada benle muhattab olma |
![]() |
![]() |
|