Azade Ft. Canaraz - Ateşin Buzdan Maşası |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azade Ft. Canaraz - Ateşin Buzdan MaşasıAzade Verse Güneşle doğdum bugün ve yokluğun cabası İbreyi zorluyor gibi sana kavuşma çabası Açamasın bana kilitli olan kapıları başkası Umutlar duman gibi kaybolurken sen tıkanmış bi bacasın Yaşamak devasız acısen ölümün sırdaşısın Hamal olmuş beynin kalbineseni istediğin kalbe taşısın Sen tüm insanlığa dağılmış bir virüsün panzehiri Bugüne dek kanıma tesir eden en şiddetli aşısın Söyledim yaşasın ben ateşin buzdan maşası Kalbini basıp bağarıcam kim buranın paşası Sana koşuyosam Azraille kardeş olmalıyız çünkü Kana bulanacak her adımımda pantolonumun paşası Doğa üstü bi gücüm olsagücüm sen olurdun Gücüm sel olurdu bu ıslak dudaklarım kururdu Kulağımdaki uğultu kayıptı bulundu Aşkın suyu sensin ekmeği bengel gitmiyo kuru kuru CanAraz Kimse yok içimde sen dışında Yok eğer biri varsa sende ben kalırım dışında Odamdaki sen düşüncesi ısıtıyo şu içimi Soğuk bi kış günü rüzgar pencerene vururken ar dışarda Azade Kimse yok içinde ben dışında (dimi) Yok bi başkası var diyorsanben kalırım dışında Odandaki ben fikri üşütüyodur içini Sıcak bi yaz günü penceresiz evimin güneş manzarasından Günah şehri burası yani benim evim Az evvel aklıma geldin ve gülümsedim Sonra garipsedim aklımda olmadığın bi an yok ki senin Biliyorum şu an yanı başımda biyerdesin Aslında gözümde de bi gökte bi yerdesin Hiç kimsenin görüp duymadığı bi yer belirlesin Ordayım kesin bundan hiçbir şüphe nolmasın Ama nolur karanlıkta asır süren sensizlik belirmesin Gözlerinde benim esirgözyaşlarını elime sil ! Ya bu zindandan kurtar beni ya bi koku olup tenime sin Yüzlerce dönümlük arazinin kimsenin bilmediği yerinde Büyüttüğüm ağaçta bana nasib olmayan meyvesin Sorun seni istediğimi hissetmemendir açıkca Bunu anlayan biraz insan varsak başlamıştır kaçık çağı Tüm kapılar açıktahayallerim açıkta Bana beni istemeyişini sadece bi kelimeyle açıkla CanAraz Kimse yok içimde sen dışında Yok eğer biri varsa sende ben kalırım dışında Odamdaki sen düşüncesi ısıtıyo şu içimi Soğuk bi kış günü rüzgar pencerene vururken ar dışarda Azade Kimse yok içinde ben dışında (dimi) Yok bi başkası var diyorsanben kalırım dışında Odandaki ben fikri üşütüyodur içini Sıcak bi yaz günü penceresiz evimin güneş manzarasından |
|