![]() |
Şanışer &Amp; Bela (Atakan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer &Amp; Bela (Atakan)Şehrin Işıkları [Bela] eğer ki bir gün derde kalırsan yerde bu can durdu bu kalp gözlerim ağlasın artık dayanamaz oldum kaderime küfrederim yaz yağmuru gibi tek bir gün aşkın tek bir günah var o da seni sevmek sen bir riyakar bende günahkar hiç sonu gelmeyen aldatılışlar çıkmaz sokak gibi kapalı bu kalbim bana cesur ol deme yoktu hiç halim aşkı cinayet bende bir zanlı üzerime geldi ve hep o kazandı şimdi bu defter dört duvar aşkın arasında doldu ve bitti kıyılara hergün adını karaladım dalgalar her gün aldı ve gitti [Nakarat] gökyüzü ağlar kalbime rüzgar vursun o dalgalar içimde sen var söndü bu akşam şehrin ışıkları kapat ve git hadi suratıma kapıları [Şanışer] Sahifeler boyu yazdı bu kalbim Hicvini yaz günüm hüsnü ve talim Emeklerimin yolu sevgi ve şahin Gözleri göremedi bok gibi halim Ben seni senden çok seven ahmak Sen beni terkedip bu olanlara bak Döndüğün an açık kapılar ancak Bu yürek senle kolay barışmıyacak Bildiğin herşeyi unut hakkımda Tanıdığın o adam öldü 2 ay oldu Kalan hatıralarına göz gezdir Bana bakan gözlerin gülüyordu Noldu bitti neyse boşver Odamın dört duvarı bana yer artık Sen varken çok güzel olan heryer Yıkıldı şimdi enkazda kaldık [Nakarat] gökyüzü ağlar kalbime rüzgar vursun o dalgalar içimde sen var söndü bu akşam şehrin ışıkları kapat ve git hadi suratıma kapıları [Atakan] alışılmadık bir durum olsa gerek savaşılmayıp kaçıldı ki bilerek başlangıçta verilir hep sözler sadece kalır hepsi o güne mahsus mutluluk bizi özler bizi özler hayat anlamadım attığım o ilk adıma pişmanım yarama bastı birileri kalktım yazdım bugün sahne boş oynayacak biri kalmadı artık durdum öyle bir bıraktım sanki kandırıldım mı sence farkına vardık en sonunda ayrılık hoş gelir artık kulağa gözyaşı düştü hepsi bu deftere karaladın attın bu kağıdı sen çöpe [Nakarat] gökyüzü ağlar kalbime rüzgar vursun o dalgalar içimde sen var söndü bu akşam şehrin ışıkları kapat ve git hadi suratıma kapıları |
![]() |
![]() |
|