Önemli(Apranax)İsimli İlaç İle İlgili |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Önemli(Apranax)İsimli İlaç İle İlgiliHepimizin basına gelebilecek acı bir olay Apranax isimli ilaç ile ilgili![]() ![]() ![]() Vatandasın biri, hafta sonu arkadas¸ının evine gidiyor Bası çok agrıdıgından, arkadası ona bir Apranax veriyor Vatandas¸ yutmadan önce ilacı agzında çigniyor, bir kaç dakika sonra suurunu kaybediyor Çevresindekileri tanımamaya baslıyor Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlasılıyor ki sebep beyin kanaması![]() Nedeni ise, doktorların açıklamalarına göre agrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çignenmesi ya da agızda bekletilmesi! Apranax, aprol, aprowell, naprosyn, napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax ( kısaca etken maddesi naproksen sodyum olanlar) çignenince etken madde beyne çok hızlı nüfuz ediyor ve ölümcül sonuçlara yol açabiliyormus ![]() Aman dikkat
|
|
|
|
#5 |
|
suskun
|
Bende apranaxs çok kullanıyorum ![]() ![]() Başağrım olunca apranaxs içmessem duramıyorum![]() bilgin için sağol arkadaşım![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Zamanında ben de çiğniyordum, iyi ki Apranax'a denk gelmemiş ![]() ![]() ![]() Bilgi için teşekkürler Puslu
|
|
|
|
#7 |
|
angelesdream
|
allah korusun ya ![]() bende yapıyordum bazen![]() sağol bızlerı bılgılendırdığın için puslu
|
|
|
|
#8 |
|
Ergenekon
|
ilaç kullanmadığım için dikkatimi çekmemişti konuyu yayınladığında, iyi ki kafama takılmış çok gerekli ve yararlı bir konuya değinmişsiniz her zaman olduğu gibi teşekkürler
|
|
|
|