![]() |
Kanser - Uzaklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanser - Uzaklarverse: düşünmek yaşlandırır hüzünler başlaması gözaltında çökmeler keyfimi taşla kadın surat asılmış, gönül yoksun kaş da çatık bir de saçlar elimdeyse işte tastamamım narin ellerine kaybederim teketeki gene tekim ah bunun neresinde bereketi tereddütler ülkesinde padişahım halkım bile uymaz bana kalbe benzer haritamız zoruma gitmiyor zorluklarla mücadele şimdi bomboş bu konu kadar tüm caddeler ne varsa ruhumla fırlattım boşluğa istemesem de doluyo biton günah cebe kanımda dolaşıyon antikorlar çare değil göz kapağımın içindesin daha ne diyim ha? sana karşı zayıfım sense sumosun ![]() ![]() gözümden düştün yine bikaç damla su olup nakarat: gönlümün zenginliği seni satın alamadı hafızam zayıfsa da geri sarıp atamadık duvarları yıkınca bisonuç yok güçlü kalıp hayallerle arama bikapı takamadım verse: aynalar kırılsa bu kadar olmazdı akciğerlerimi zorluyan vukuat çok nazlı hareket etme eylemimden uzak kaldım ne duruyon sevgi denen velet uza artık! pirize taktım tebessüm şarz eder beni tek gerçek karşılıkmı farz edin değil sıkılmaktan sıkıldım aha bakın sorun insanoğlunun sağ lobunun kabahatı kalemim senin olsun, hadi al yaz sözlerimde her kelime kadim alyans kulağına küpe olur parmağına yakışırken nefret göğüsü kabartıyosa tabi salmaz canımı sıkan var her gün eyvalla başımdan eksik olmazki şeytanlar emeği kim adam yerine koyup kucaklar uzaksın uzağım uzaksınız uzaklar |
![]() |
![]() |
|