![]() |
Kamufle Yine Sen Kazandın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamufle Yine Sen KazandınVerse 1 dünya afilli ******m ekseninde dönüp durur onca kötü huylu badire atlat ki saygı duysun bu kul sana atlat ki aşıyım senin için dağ ova ve vadiler ![]() ![]() ![]() değmiyosam cabalarına acıma gel saldır ![]() içim gecen her saniye de korkularını saldı umudum güvendesin cıkartıcam yakında seni bu gece göz kapaklarımın karanlığına saldım ![]() ![]() ![]() sabahın aydın olsun karın en berrak hali gibi bu sefer hiç olmadığı kadar kurudu kaldı dilim ![]() ![]() ![]() kurtların sofrasında bana torpilli bi yer acılmış eliyle ikram eder keder pastasından bi dilim ![]() ![]() ![]() kulak kesil evvelim yargılar seni ne hakla hayallerimi çaldın rüyama kaygılar gelir seytanın gazabına saldılar beni sanki ademle havvanın ayağını kaydıran benim ![]() ![]() ![]() Nakarat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Gül Kararsızca (yada) Üzül Kararsızca Yalancı Şahit Dünya Yine sen Kazandın (Bak) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Verse 2 kapattım avuclarımı sakın görme kesiklerimi bu akşam 3saat içinde aştım engin denizlerimi görmeyeli hayli değişmis dünyam artık farkında bile değilim inan hüzün ve sevinclerimin ![]() ![]() ![]() fazla kacar bana gülüp eğlenmek lakin gecmişinde denirdi bu adama sabırlı ve sakin ta ki devran dönünceye kadar bi şarkı dinledim ve artık normalinden hızlı atmakta bu kalbim ![]() ![]() ![]() yalancı şahit dünya ![]() kederli başıma nispet olsun diye karardı babil ![]() ne kadar aciz bu kulun görme tamam bana yeterki azda olsa huzur nasip eyle rabbim ![]() ![]() ![]() şubatın keskinliğne kapılır bu ruhum utanmasa terk edicek beni o ac kalan gururu ![]() ![]() kusursuzluk sana kalsın istemem yeter ki cenazemde hakettiğim bi damla saygı sunulsun ![]() ![]() ![]() ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: |
![]() |
![]() |
|