![]() |
Kazım Koyuncu - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Koyuncu - Şarkı Sözleriİşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış görmeden gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ne küslük var var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izin kalmadan gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönül kuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kazım Koyuncu - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazım Koyuncu - Şarkı SözleriTsira Bağis vordi vardi âiri Nana éira kogale 3ilvad moüod vamaéopu Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale Muöod mapşaliak teşi Nana éira kogale Süan üoropak ma omöopu Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale Si vardisu uçguku do Nana éira kogale Tişen goévangvrdişnero Nanaia éira kogale 3ira éira nanaia éira kogale Türkçesi Bahçedeydim gül gördüm Tsira kız kurbanın olayım Koparmak istiyordum, koparamadım Nanaia kız kurbanın olayım Kırlangıçlar gibi Senin sevdan sardı beni Tsira kurbanın olayım Sen gülden daha güzelsin Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim Tsira kurbanın olayım |
![]() |
![]() |
|