![]() |
Müebbet - İnce Çizgi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müebbet - İnce Çizgiverse 1 illegal yanında kar sömürgesizdi duygular ak ve pak görüntülermiş açık saçıktı tablolar para kazanmak uğruna verildi üryan pozlar şimdilerde moda oldu kolay yoldan namlar çatım delik su damlar çekerim hergün vahlar her fakirin gönlündeki villa gecekondular para ve pulsuz bir yaşammı işte bizi yıkan bunlar gönlümdeki açan güller teker teker soldular hayrı şerri terkedeli geçti koca yıllar bedenim toprak olduğu anda başlar susmaz ağıtlar liriklerimle doldu taştı bütün beyaz sayfalar artık benle birlikte isyanda tüm kağıtlar gözlerimle dost bu puslar aydınlığımla kara bulutlar gözyaşımla yağan yağmur sessizliğimle mağaralar damarlarımdan akmaz kanlar aklımda hep hatıra önüme dizilen koca duvar izin verin geçim be dağlar mutluluğuma engel anılar sorgusuz geçer tüm anlar halim yaman beni kim anlar değersiz geçen zaman kimine dost olur akşamlar çoğuna umut olur yarın kimileri derde alışıktırki kaderine razı olup yaşarlar nakarat ölüm yaşam arasında ince bir çizgi o ateşe düşmemek herkesin derdi bu durum çoğumuzu bir hayli gerdi bir faninin acısını bir cani çekti verse 2 şimdiki gençler nedense bencil hepsinin belinde var bir menzil hayat bile artık tam bir tenzil içinede düştü her ele mendil bugünlerde dostum olan zararsızca kinimdir rap adına yaptığım herşey benim alın terimdir ve beni benden başka anlatabilen liriklerimdir beni benimle yaşayabilen o var olan hislerimdir kaybolan solan tesellim ah olan bütün bu nefretim beni ben yapan bu benliğim artık bende bitkinim hayatımdan çok şey sildim artık boş bir defterim hatalarımla birlikteyim kurtar beni iyilik meleğim sıcaklığımla dost ayazlar kalemlerimle yazdığım sayfa çöllerimle yağan karlar adımlarımla yürüdüğüm yol bitip tükenmeyen sorunlar bilinçsizce yapılan yorum uçtu gitti tüm umutlar sahtekarmış masallar |
![]() |
![]() |
|