![]() |
Ferhat Göcer - Sarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Göcer - Sarkı SözleriDön Diyemedim Basta kolay değildi çekindim Çok zor oldu söyleyemedim Sonra unuttum neden Yaptığım hataları döndüremedim Kırgın değilim kendim seçtim aslında Yalnızlığımıı Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimde Dargın deyilim kaldım uzak diyarların Kıyılarında Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimde Sebebsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma Sonra yıkıldım Neden ben sana dön diyemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Göcer - Sarkı SözleriSevgisiz Olmaz Olur olmaz bu kızgınlıklar Gereksiz bütün kırgınlıklar Gurur yapmadan gel Yanıldım duymak istediğinde Söylemeliydim sevdiğimi Gurur yapmadan ben Sevgisiz olmaz hadi kendini benim gibi bırak Belli mi sanki yaşanacak kaç gün var dünyada Anladım biraz geç oldu Kavramam çok zor oldu Kaybeden ben oldum Minnettarım ben sana Giden gitmiş olsa da Kalan ömrüme kâr Sevgisiz olmaz hadi kendini benim gibi bırak Belli mi sanki yaşanacak kaç gün var dünyada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Göcer - Sarkı SözleriAşkların en güzeli Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam [/b][/font][/color] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferhat Göcer - Sarkı SözleriYASTAYIM Yoksun,yine varligim surunuyor Sensizligim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yillar sonra bile hic kimseye soyleyemedim Bu sevdayi kalbime gömdum ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Seni son gordugum yerde yillar sonra O gun geldi yine aklima Bu kez bir elimde kizim icimde firtina Göçüp gittigin o yol da Sen varmissin gibi her gece isigi kapatmadim Gel görki ben hala yokluguna alisamadim Simdi eşim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne cok sey vardı İsterdim bak unutmadım demek Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Bugun dogum gunun yaninda degilim Bu yuzden hic iyi degilim Yaslandim artik biraktigin gibi degilim Üstelik bir kizim var evliyim Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Sen varmışsın gibi hergece ışığı kapatmadım Hastayım hiç kimse bilmiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|