![]() |
Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim! |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim!![]() Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim! Ilık bahar rüzgârları gibi ferahlatsın yaralarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtaçlığımı acizliğimi katıp duama bir tutam tevekkül istiyorum Rabbim; bakışlarıma yitiklerime kaybedişlerime ![]() Allahu Ekber! Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Suskunluğumun adı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum sessizlik gecenin üzerinde bir yük değildir sadece ![]() ![]() ![]() Yalnızca senden ve yalnızca senin aşkını istiyorum ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Tebessümler bıraksın yüzümde ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tevekkül bahşet ey Rabbim gönlüme duama sabrıma ![]() Yeni bir dirilişi müjdeleyen bir bahar örülsün hayatıma ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Armağanım olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Titresin kalbim ismini her duyduğumda ![]() Şah damarı yakınlığında değsin alnım secdeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tevekkül istiyorum Rabbim; sana giden yollarımı açan yüreğime bir fetih hasretlerime bir vuslat? Fazlından bir tevekkül istiyorum ey Rabbim beni sana bağlayan yalnız sana sadece sana ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|