![]() |
İskenderun Rap - Bitmiyor Hayat Kavgam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskenderun Rap - Bitmiyor Hayat KavgamDaywalker verse Bomba düşer şehrime kan ağlarken türkiyem Kaç şehidim yatar tabutta sarılı al bayrağım Dağda nöbet başında kurşun sıkar it denen Mehmedim vatan toprak der de var mı geri dönen Memleketim toprak altı kaldırın bu enkazı Galipsiniz kağıt üzerinde her biriniz savaşçı Tek çatı altında toplanmalı millet denen varlık Sorun icad etti kalem deftere gelmedi yardım Böyle devam eder gider durur sonumuz musalla Azrail unuttu bizi de terör olmuş musallat Savaşır oldu tarihle koltuk seven iktidar Andımızı ilk okulda içtik marşım istiklal Alınan nefes başına kurşun düşüyor kalbime Giden evlat oldu mu devlet para öder aileye Her kurşunda bir umut ölür kan olur toprağım Onlar cennet elçileri sen kabul gör Allahım Uts verse (Nakarat) Yalanlar içinde bir vatanmış kan kokuyor toprağımda yatan Duymak istediğim bir çift güzel sözdü bitmiyor hayat kavgam Yüklenmişti Omuzlarıma Taşınmıyor ki ağır geldi amel Otuz milyar yoktu cepte öldü Mehmetçik yok muydu bedel? M ![]() Bir bayrak altında asker kefenlendi kurşuna Saklanıyor devletimiz her gün tonla şehit var Kan dökenler çocuk Türkiye unuttu zamanla Arkasında yetmiş iki milyon bugün rahatta Kahrolsun demekte yetmedi kaç anne ağlayıp Biz vatan dedik bu aşka kaç mehmedi savaştık Hakkarinin ne farkı var düşmanından taraftı Tek kitabımız kuran-ı kerim neden parçalandık Ayaktayız bugün kalbimizden ettik mücadele Her saat başında söyle kaç kardeşim nöbette Dağ başında kürt adıyla ermeni silah tutardı Bayrak hayalleri dağda terör şehri kurardı Bir canım kurban olsun vatan için rengi koyu Kendi ülkesini sevmeyen adamla gelir sonum Hikayeler kahramandan eskidikçe tarih olur Takvimlerden yaprak döküldükçe ölür tohum Uts verse (Nakarat) Yalanlar içinde bir vatanmış kan kokuyor toprağımda yatan Duymak istediğim bir çift güzel sözdü bitmiyor hayat kavgam Yüklenmişti Omuzlarıma Taşınmıyor ki ağır geldi amel Otuz milyar yoktu cepte öldü Mehmetçik yok muydu bedel? |
![]() |
![]() |
|