![]() |
Ayşegül Aldinç. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşegül Aldinç.Ayşegül Aldinç Affetme Beni Hakkım yok hiç çarem yok Gidişim,gözden kayboluşum bu yüzden Suçluyum hiç şansım yok Gidişim,birden yok oluşum bu yüzden Tekrarlamayacağım Seni yormayacağım artık Aklın hiç kalmasın bende Korkma dönmeyeceğim Seni üzmeyeceğim artık Aklın hiç kalmasın bende Hatalarım inan sevdim diyedir Seni her şeyden çok Tanrı aşkına sus affetme beni Hatalarım inan sevdim diyedir Seni her şeyden çok Ben de böyle bir kulum affetme beni |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayşegül Aldinç. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşegül Aldinç.Ayşegül Aldinç Ağla Şarkı Sözleri Dün sizin mahallenizden geçiyorken ben Balkonda sabah keyfi yapıyordun sen Bir kedi geçti önümden bir tren sesi Her şey aynıydı şehirde ben değişirken Sen yarına bakıyordun ışıl ışıl Ben direniyordum düşmeğe kirpiğimden Ağla ağla öldüm bi yandan utandım Sen hem çal sendeyim ![]() Ben gitgide bulutlandım Bundan böyle kolay üzülmem artık Kimseye de düşman yazılmam artık Zaten yarı yolda kaç hayat bıraktım Batık şehirler gibiyim gezilmem artık Pek bi memnundun halinden pek edalıydın Hani ya sen herkesten daha vefalıydın Önce öfke boğdu sonra ağıdım seni Sen ne dünya nimetlerine sevdalıydın Sen yarına bakıyordun ışıl ışıl Ben direniyordum düşmeğe kirpiğimden Ağla ağla öldüm bi yandan utandım Sen hem çal sendeyim ![]() Ben gitgide bulutlandım Bundan böyle kolay üzülmem artık Kimseye de düşman yazılmam artık Zaten yarı yolda kaç hayat bıraktım Batık şehirler gibiyim gezilmem artık |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayşegül Aldinç. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşegül Aldinç.Ayşegül Aldinç Ah Sevdiğim Şarkı Sözü Aklımdan bile geçmezdi Bir gün böyle yalnız kalmak Yokluğun ve hasretinle Gecelerde sensiz olmak Şimdi kendime dokununca Senle yaşadıklarım var ya Durur zaman durur mekân Yalnızlığa düştüğüm an Ah sevdiğim sevmeyi bilirdin Ah sevdiğim gitmeyebilirdin Ah hatırla bitmemeli derdin Ah sonunda yine sen bitirdin Her şey kayboluyor zamanla Unutmadan unutmalı Alışmalı yokluğuna Hatta yeniden başlamalı Şarkılar dolusu yalnızlık Sokaklar dolusu sensizlik İnkârlarımla bir başıma Yüklendim yalnızlıkla Ah sevdiğim sevmeyi bilirdin Ah sevdiğim gitmeyebilirdin Ah hatırla bitmemeli derdin Ah sonunda yine sen bitirdin Ah sevdiğim sevmeyi bilirdin Ah sevdiğim gitmeyebilirdin Ah sevdiğim… Söz: Aysel Gürel Müzik: Parios |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayşegül Aldinç. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşegül Aldinç.Ayşegül Aldinç Al Beni Sen gideli sevgilim, bahçemde güller açmıyor Geceler bitmek bilmiyor, geceler buz gibi, sabah olmuyor Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle Son bir kez görebilsem seni, tutsam dokunsam ellerine Yokluğun dayanılmaz oldu, hasret kaldım gül yüzüne Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Şimdi ben sensiz neylerim söyle Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Al beni götür gittiğin yere İstersen vur yerden yerlere Ne olur, al beni götür gittiğin yere Yeter ki yeter ki terk etme Bekledim seni gecelerce yaralı ceylan misali Ardından düştüm çöllere Leyla'ya koşan Mecnun misali Şimdi ben sensiz neylerim söyle Şimdi ben sensiz nasıl yaşarım söyle Al beni götür gittiğin yere İstersen vur yerden yerlere Ne olur al beni götür gittiğin yere Yeter ki yeter ki terk etme |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayşegül Aldinç. |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşegül Aldinç.Ayşegül Aldinç Alev Alev Sen benim yağmurum Güneşim ah ateşimdin Bir anda değişti hislerim Korkuyorum çok Eyvah Olanlar oldu bak Beklenmeyen bu aşk Kanıma girdi ah Eyvah Olanlar oldu ah İçimde kaldı aşk Yakıyor ne varsa Yanar yanar yanar içim Alev alev alev Yine de seninim ben Yine seninim ben Döner döner döner başım Deli dolu gönül Yine de onu ister Yine onu ister Bu kaçıncı fırtına Olmaz olsun Aşksız olmaz mı dünya |
![]() |
![]() |
|