![]() |
Abdullah Özdoğan - Bu Şehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdullah Özdoğan - Bu ŞehirIslak sokaklar mevsimindeyiz artik ![]() ![]() Bu kalabalik sehire hüzün yagar bu zamanlar ![]() ![]() Yalnizlik yagar caddelerine ![]() ![]() Darma dagin saclar, islanmis yüzler hep yere bakar ![]() ![]() Kahveleri bile dert yüklenir ![]() ![]() ![]() ![]() Unutulan sevgililer hatirlanir veya sevgililer unutulmaya calisilir ![]() ![]() Bu mevsimde vitirinleri az sulu raki gibidir bu sehirin ![]() ![]() Her adimin yalnizliga uzanir ![]() ![]() Yinede hizli atilir adimlar ![]() ![]() Kosulur bu sokaklarda ![]() ![]() Herkes kendi türküsünü söyler yüzünü burusturarak ![]() ![]() Herkes kendi hikayesini en acikli sanir ![]() ![]() Dün gece bir aski gömdüm derine ![]() ![]() Dün gece sensiz öldüm ![]() ![]() Gözlerimi kapattim uyumadan ![]() ![]() Düsümde seni gördüm ![]() ![]() Sensiz olan bu sehir istemem asksiz olsun ![]() ![]() Sensiz olan bu ask istemem bensiz olsun!! Kendisi koca bir yalanken gercegi arar bu sehir ![]() ![]() Sokaklari gibi evleride aci doludur ![]() ![]() Gözyaslari tasar pencerelerinden ![]() ![]() Geceleri gerceklerini saklarda hergün baska bir maske takar insanlari ![]() ![]() Hayatlari vardir anlattiklari birde tek basina kalinca yasadiklari ![]() ![]() Asklari bir damla gözyasinda bogulur bu sehirin ![]() ![]() Onun icin geceleri yeni hayatlar yazilir kimsenin bilmedigi zamanlara ![]() ![]() Onun icin kimse üzülmez gidenlere ve acir geride kalanlara ![]() ![]() Herkes kendi türküsünü söyler bu sehirde sadece kendi acisina aglar ![]() ![]() Herkesin tiyatrosudur bu sehir, herkesin en yalandan sahnesi ![]() ![]() Ve onun icin bulunmayi bekler bu sehirin denizlerinde incilerin en sahtesi ![]() ![]() Yinede yalan oldugunu bile bile hergün ayni oyunu oynar bu sehirin insanlari ![]() ![]() Herkes kendi hikayesini en acikli sansada her geceyi pembeye boyar gündüzün yalanlari ![]() ![]() Bu mevsimde vitirinleri az sulu raki gibidir bu sehirin ![]() ![]() Her yudumun yalnizliga uzanir ![]() ![]() Yinede hizli adimlar atilir, Kosulur yalnizliga ![]() ![]() Herkes kendi türküsünü söyler yüzünde bir maskeyle ![]() ![]() Hergün insanligindan bin defa utanir!! Dün gece bir aski gömdüm derine ![]() ![]() Dün gece sensiz öldüm ![]() ![]() Gözlerimi kapattim uyumadan ![]() ![]() Düsümde seni gördüm ![]() ![]() Sensiz olan bu sehir istemem asksiz olsun ![]() ![]() Sensiz olan bu ask istemem bensiz olsun!! |
![]() |
![]() |
|