Mc Sefalet - Sevdan Kefen |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mc Sefalet - Sevdan KefenBir kere sevdim bin acı çektim Onu çok sevdim vurgun yedim Nerelerdesin şimdi soruyorum Uzaklarda sevebiliyormusun Mutlumusun Çok seviyordum Gözümde yaşamanın bir anlamı kalmadı Toz pembe günlerin kefen üzerine sardı Sen gideli uzun gecelerde gözyaşlarım Yıldızlara sordum seni heryerde aradım Gündüzlerim karanlık sokaklar tuzak oldu Teker teker hayallerım suya düştü boğuldu Sorularım cevapsız anlamsız gecelerde Çare bulamadım bir türlü bu sensizliğe Yokluğunda sordum neden bu sensizlik diye Anlam veremedim o sessiz gidişine Beni benden ettin ya yüzüm gülmüyor Çaresiz karanlık geceler beni uyutmuyor Hergün yeni dertler etrafımda dönüyor Bana inat bunlar beni öldürüp diriltiyor Acı ölümden beter kalbim kan ağlıyor Yaşadıkça daha beter kahrı çekilmiyor Yokluğun hergün beni yeniden öldürüyor Herşeyi bilmeyen ben aşkı tatmayan kalbim Uzaklarda olan sen seni bekleyen ben Oysa gelmeyen sen işte bu beni kahreden Dayanamıyorum sana güzel bakışlarına Resmin elimde hayalın var karşımda Kara kaşların bana bakan kara gözlerin Kısacası herşeyini seni özledim Seni özledim sadece seni Bir kere sevdi kalbim oda benden çekti gitti Tuttuğum dal koptu beni yerden yerlere serdi Buda yetmedi beni yalan dünya ezdi geçti Acımasız hayat vurdu geçti sillesini Dayanamaz oldu kalbim taş misali ezildi Seni çok sevdim yine vurgun yedim Sana yemin ederim ki bir ölüden beterim Hergünüm gözyaşı acı bana işkence Dayanamadı kalbım bir anda sen gidince Umutlarım kayboldu güneş açmaz oldu Sen gideli herşey bana çok zor geldi Kaç defa ölmek istedim ama yapamadım Seni kalbime gömüp kendime kıyamadım Lanet olsun dedim lanet olsun bu hayata Yüzüm hiç mi gülmeyecek bu kahpe dünyada Biraz yüzüm gülse peşinden seller akıyor Gülen yüze aldanmayın kalbim kan ağlıyor Neler çektim bir Allah birde ben bilirim Kalbim vuruldu kırıldı ordan buraya savruldu Yardım eden bir Allahın kulu bile yoktu Yaşamak mı bana sanki haram oluyordu Kefen bedenimi sarıp içinde beni boğdu Sevmedim mi cok sevdim Kötülük mü yapmadım Hiç kimseyi kalleşçe arkasından vurmadım Hayat bana gülmedi ki bu dünya dar geldi Bir kere sevdi kalbim oda benden çekti gitti Tuttuğum dal koptu beni yerden yerlere serdi Buda yetmedi beni yalan dünya ezdi geçti Acımasız hayat vurdu geçti sillesini Dayanamaz oldu kalbim taş misali ezildi Bir kere sevdim bin acı çektim Onu çok sevdim ama vurgun yedim Nerelerdesin şimdi soruyorum Uzaklarda sevebiliyormusun Mutlumusun Çok seviyordum [ ŞİİR ] Öyle senden çok uzaklarda değilim ki Görmesini bilen gözlerinin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan o kalbinin her atışındayım Yıldızlarda arama beni boşuna Yüreğini yasa boğan o sızılardayım Dertlerinle bulursun beni baş başa Bende senin gibi karayazılardayım |
|