Sancak-Beni Yak |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sancak-Beni YakSancak Part İçimden geldi yaşım kadar şimdi yağmur yağsın durmadan Çünkü yağdıkça içime kan damlar, kimse kalmaz Al beni koy yerineKendini yak ki düşün beni de Ben nefes almam hiç ağla diyeGitme ve üstüme bas yine de Herşeyden vazgeçip gidersem kendime ağlarım, sen bana küçük bir umut verirdin ben se dünyaları Devrilmez dağları yok ettiğim rüyalarımUyanmadan önceki gülümsemem küçük hatalarım Ümit bir tarladır, ekip biçersin kahrınıZaman zaman boş hayallerle kendini kandırıp Bütün ilk anların devamı gelir sanıp peşine koşanların farketmeden içine akar kanları Gözümden düşen herşeyin yerine bir şarkı söyleyinEn güzeli senden olsun söyle defalarca dinlerim - Defalarca dinledim; hep aynı şarkı, aynı satırlar, sürekli aynı kadın Nasıl baktığının bir önemi yok der gibi baktıkça içim parçalanır sen kendini sattıkça Ve senden kaçtıkça kendimi feda ettim, yüzüme bakıp yalan söylediğini içime attıkça Nakarat (Sancak) Ben nasıl bakarım gözlerine? Yerin altına girerim görme diye Baş ucumdaki boş kağıt işkence Ses etmeden uyurum senelerce Beni yak kendini de Şanışer Part Bir gece uyan resmime bak ya da ağlaKaybedip huzrunu dön dur yine Tam kalbinden vursunlarYağsın yine dursun kar, olmasın nevruz yine Sevme beni benden sonra Düşünmek herşeyi, düşünmek herşeyi yıkarDüşünce derdine bilirsin tek sorun çıkar Hepsi onun gözleri, hepsi saf temiz sıvaŞimdi sonun yakın sen de onu affedip yıka İçinde fitne fesat, işinde doğru dürüstDemişti gitme be Sarp, kafamda bin bir hesap Laf anla işte ve yaz senin günlüğün buYarısı dolu bir bardak senin güldüğün gün Gerisi boş ya kime gidip anlatayım? Ki yok bu yerde ağlayanım Kime gidip anlatayım? Ki yok bu yerde ağlayanım Birinci günün sonu, savaşı kazandımİkinci günde düşmanım da yaralı azaldı Zamanım azaldıSevgili hayatım, sağlıcakla kal Nakarat(Sancak) Ben nasıl bakarım gözlerine? Yerin altına girerim görme diye Baş ucumdaki boş kağıt işkence Ses etmeden uyurum senelerce Beni yak kendini de |
|