![]() |
Sancak-Beni Yak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancak-Beni YakSancak Part ![]() İçimden geldi yaşım kadar şimdi yağmur yağsın durmadan ![]() Çünkü yağdıkça içime kan damlar, kimse kalmaz ![]() Al beni koy yerine ![]() ![]() Ben nefes almam hiç ağla diye ![]() ![]() Herşeyden vazgeçip gidersem kendime ağlarım, sen bana küçük bir umut verirdin ben se dünyaları ![]() Devrilmez dağları yok ettiğim rüyalarım ![]() ![]() Ümit bir tarladır, ekip biçersin kahrını ![]() ![]() Bütün ilk anların devamı gelir sanıp peşine koşanların farketmeden içine akar kanları ![]() Gözümden düşen herşeyin yerine bir şarkı söyleyin ![]() ![]() - Defalarca dinledim; hep aynı şarkı, aynı satırlar, sürekli aynı kadın ![]() Nasıl baktığının bir önemi yok der gibi baktıkça içim parçalanır sen kendini sattıkça ![]() Ve senden kaçtıkça kendimi feda ettim, yüzüme bakıp yalan söylediğini içime attıkça ![]() Nakarat ![]() Ben nasıl bakarım gözlerine? Yerin altına girerim görme diye ![]() Baş ucumdaki boş kağıt işkence ![]() Ses etmeden uyurum senelerce ![]() Beni yak kendini de ![]() Şanışer Part ![]() Bir gece uyan resmime bak ya da ağla ![]() ![]() Tam kalbinden vursunlar ![]() ![]() Sevme beni benden sonra ![]() Düşünmek herşeyi, düşünmek herşeyi yıkar ![]() ![]() Hepsi onun gözleri, hepsi saf temiz sıva ![]() ![]() İçinde fitne fesat, işinde doğru dürüst ![]() ![]() Laf anla işte ve yaz senin günlüğün bu ![]() ![]() Gerisi boş ya kime gidip anlatayım? Ki yok bu yerde ağlayanım ![]() Kime gidip anlatayım? Ki yok bu yerde ağlayanım ![]() Birinci günün sonu, savaşı kazandım ![]() ![]() Zamanım azaldı ![]() ![]() Nakarat ![]() Ben nasıl bakarım gözlerine? Yerin altına girerim görme diye ![]() Baş ucumdaki boş kağıt işkence ![]() Ses etmeden uyurum senelerce ![]() Beni yak kendini de ![]() |
![]() |
![]() |
|