![]() |
Yunus Emre - Canavar (Ft Frekans) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Emre - Canavar (Ft Frekans)Elini çek yakamdan bu ara hiç bulaşma Eziyetin olurum bence bu işe karışma Adımı söyle duymak istediklerimi say Kahramanım ama öyle kolay ulaşılmam Ahh ![]() ![]() Taklide gerek yok sanki utanır gibi Emrah'a talin ol, bu nasıl tahrik pas Sex yaparken dinlenmez Yunus Emre Frekans Bak işinde parti var yaklaşmazlar ben Partizan İstersen çıkar bi kargaşa, dostluk kazanır hep kavgada (Naber?) İrtifa kaybı irtifa dikkat alçalıyor ihtimal Bi an önce dönüp bana vermelisin, ihtişamın yoksa istifa Gündüz öğlen akşam bağır ![]() Neşenizi kaçırmak istemem, ama burda çok fazla ****** var Sistem çöktü yandı makine kural ihlali tandan'de(?) geri pas Dur bugün çok kan döküldü bu nasıl yeni moda canavar bas -Nakarat- Sarkıp düşme balkondan son sözü anlarsın tampondan Canavar canavar kaç kaç kaç Kafamıza vuracak bam bam bam Gelmedin mi hakkından o bunun farkında Canavar canavar kaç kaç kaç Kafamıza vuracak bam bam bam (x2) Gözünü dik suratıma bak geri bas Fazla mesai gibi delirtiyo fareler Tellaklar çok değil eski hamam ve eski tas Agresif takıl ama ne para var ne de kas Malumzatın hisleri gibi Marilyn Monroe Münasip yerinin sahibi bi Marlboro Çalımı kıvrak at görülemesin ara pas Boş zamanda dinlenmez Yunus Emre Frekans Fuuck!! İki boy anın tadının içine dikine dağıldı manyak Çok miğfer gördü eline kılıcı kuşanıp yardı hayvan Her şeyi bilen hippiler yanında solda sıfır Benimle boy ölçüşemez bile o Lucifer Kudurun ![]() ![]() Çevremde kurtlar tepinir sıçarlar üstüne kuzunun bozukluk ver finansa et beynin kaynıyo biliyorum ama sus bi kaç Galaksi beni gösterebilir ama para var, yeni moda canavar -Nakarat- Sarkıp düşme balkondan son sözü anlarsın tampondan Canavar canavar kaç kaç kaç Kafamıza vuracak bam bam bam Gelmedin mi hakkından o bunun farkında Canavar canavar kaç kaç kaç Kafamıza vuracak bam bam bam (x2) |
![]() |
![]() |
|