![]() |
No.1 - Nafile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() No.1 - NafileÇabalarım yol katetmek adına sonuç nafile Dünya senin aksine çoktan pes etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmekten kusur , ölmekten geldim puslu hava soğuk Ters giden bişey mi var?Ya da ters gitmeyen?! Yalan rüzgar akımı vurdu ters çevirdi baktı Çare yok bıraktı,belki kaybetmişler haklı ![]() ![]() Yollarım bak ? senin kaç kişilik bir aşktı? Tarzım değil rezil halin ağzımdan küfürler çıktı Mutlusun kendini kandırabildiğince , Haklısın deyip geç bu rhyme agresif genç! Saçmalık (saçmalık) şu kalbim hastalık surat asık Burası ölümün okulu talebe sonu paraysa click click! Nefret dolu bakar gözüm sevgiye dönüştür hadi ![]() ![]() İçimden kopup gidenleri geriye getir hadi ![]() ![]() Umrumda olan şey durak, s*x , rap , money Benim değil senin bitch !!! Ruh haLim mix'siz ![]() ![]() Aynı derdin mültecisiyiz ![]() ![]() Dünya senin aksine çoktan pes etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Mekanda tozlu yıllarım 13 senemle ben savaşta Dert revaçta çektim elimi benliğimse dar ağacında Senin bana senin sesinde ensenin dibinde Hangi düşmanın çıkar gözetledi, sancı verdi ![]() ![]() Baskılar içinde benim midemin bulantısı ![]() ![]() Kaybolup gider bir anda gözlerin ışıltısı ![]() ![]() Temmuz ortasında kar mı yağdı?Bende bir dert vardı ![]() ![]() Bende bi göz var 'Lan' sesi duyan kulaklarım var ![]() Bak bizim sokak kar altı benim uçurumum İstemem bahar ayında yaprak düşmesin ve Elini versin rapi ne dersin?Oke ![]() Büklüm büklüm gülleri dersin kalbine girsin Gözleri gönlüme girdiği günleri güllere sorsun gelsin ![]() ![]() Bak seninle ben aynı derdin mültecisiyiz ![]() ![]() Sesimde tozlu dumanın hala etkisindeyiz ![]() ![]() Gülüp geçerse feleğe şeytan gözlere biz harpteyiz Çok yoruldum lakin hayat ? |
![]() |
![]() |
|