![]() |
Hayata3nokta - Benden Selam Söyleyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata3nokta - Benden Selam SöyleyinBenden Selam Söyleyin Eski Maziye Kapandı O Defter Be Bak Yine Sizlerleyim Benden Selam Söyleyin En Zorlu Günlere Çok Kolay Olmadı Ammaaa Unuttum İşte Benden Selam Söyleyin o Nazlı Sevgiliye Bu Sözlere Acıyarak Bakıp Geçmesin Diye Yazıyorum Yine Sensizliğe ağlıyor gibisin sessizce Benden Selam Söyleyin Yıkık Hayallere Yıkık Hayallerimle Yürüdüm Geleceğe Uzakmışta Ne Olmuş Demiş Birisine Benden Selam Söyleyin o Sahte YüzLere Yine İçtim Bu Gece Ne Yaptığımı Bilemez Oldum Kelimelerde Yalanlarım Ortaya ÇıkarMı Kafam Gittikçe Benden Selam Söyleyin o Vefasız Yaree Hasreti Çektim Yine YetmediMi İçimden de Söküp attım Hayalin Gitmedi Ki Biçareyim Ben Sana MevsimLerim Geçmedi Bir Günümde Sen oLsan Ve AcıLarı Kapatsan BağLanmışım Ben Sana tutukLu Kalmışım Yırtıp Attığım Resimde HayaLe DalMıŞım Sol yanımda Sende Kalmış anıLarLa Batmışım Benden Selam Söyleyin SensizlikLe Yanmışımmm Benden Selam Söyleyin yaşayamadığım anılara Benden Selam Söyleyin o Geçmek Bilmeyen KabusLara Benden Selam Söyleyin Bitmez DeniLen Tüm Aşklara Benden Selam Söyleyin Sessiz SatırLara |
![]() |
![]() |
|