![]() |
Bedirhan Gökçe - Sol Yanım Acıyor Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedirhan Gökçe - Sol Yanım Acıyor AnneMerhaba anne!!!, Yine ben geldim ![]() Merak etme okuldan çıktım da geldim ![]() Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder ![]() demişti de onun için söylüyorum ![]() Geçen hafta öğretmen, sağ elimde Sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu ![]() Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu ![]() Şimdi iyi biliyorum anne ![]() Hani geçen geldiğimde: Şuram acıyor işte, şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum ![]() Sol yanım çok acıyor anne ![]() Hem de her Gün acıyor anne her gün ![]() Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü ![]() Elinden tutup okula getirdi ![]() Yakası da danteldi ![]() Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi ![]() Ben de ağladım, Ağladım hiç de utanmadım ![]() Öğretmen ne oldu dedi? Düştüm, dizim çok acıyor dedim ![]() Yalan söyledim anne ![]() Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne ![]() Bugün ben de saçım örülsün istedim ![]() Babam ördü ama onunki gibi olmadı ![]() Dantel yaka istedim ![]() Babam; "Ben bilmem ki kızım ![]() ![]() Bari okula sen götür dedim ![]() "Kızım, iş ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de bana ne dedim, ağladım ![]() "Kızım, ekmek" dedi babam ![]() Sustum ama okula giderken yine ağladım anne ![]() Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne ![]() Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi ![]() Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi ![]() Babam hepsini birlikte yıkıyor ![]() Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uffff, babam, her gün Domates peynir koyuyor beslenmeme ![]() Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor ![]() Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne ![]() Hava kararıyor, ben gideyim anne ![]() Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi ![]() Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum ![]() Kim bozuyor toprağını, Çiçeklerini kim koparıyor? İzin verme anne, Ne olur toprağına el sürdürme! Eve gidince aklıma geliyor bi de bunun için ağlıyorum anne ![]() Bak, kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım ![]() Biliyor musun anne? Her gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim ![]() Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum ![]() Her sabah onu öpüyor kokluyorum ![]() Kimseye söyleme ama anne Bazen de konuşuyorum onunla ![]() Ne yapayım seni çok özlüyorum anne ![]() Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi ![]() Ben babama yazdıracağım ![]() Öğretmen anlarsa çok kızar ama bana ne kızarsa kızsın ![]() Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne ![]() Senin adın geçince sol yanım acıyor anne ![]() Hiç bir şey yutamıyorum ![]() Bazen de dayanamayıp ağlıyorum ![]() Kağıda da böyle yazamam ya anne ![]() Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sen de Rüyama gel beni öp ![]() Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne ![]() Sol yanım acıyor anne ![]() İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne ![]() Seni çok özledim anne, çooooooook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedirhan Gökce Sol Yanim şarkı sözü şarkısının sözleri Sol Yanim Sol Yanim Bedirhan Gökce |
![]() |
![]() |
|