![]() |
Sırat - Bihaber İle Biçare |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sırat - Bihaber İle BiçareBiz toprağın oğluyuz,korkmayız dönmekten ana, Ne kadar kaçsan da varacaksın sona ![]() Sen hiç kimseyi gördün mü ? Cehennemde donan ![]() Bana sakın mamal anlatma yalnız allah hesap soran ! Asıl dinin düşmanları,kendimiziz bi nevi ![]() Sen yemin olsun yapamazsın bir cami,bir cem evi ! Eğer adamsan gidip yıkarsın bi tane genelevi ![]() Türkçe yazan kara tarihi 19 ![]() ![]() Bizim yerimiz cami,sizinki düşünce dernekleri ![]() Söyle bana şimdi kaçınız tanır Hz ![]() [ kaynak: http://sarki ![]() ![]() ![]() Kimlikten dolayı müslümanlık muhabbeti bunlar, Bırak namazı,bilmez bi tane ayeti kerimeyi ![]() Bunlar öyle müslüman ki namaza düşman bir de, Saz çalıp oynamakla cennete mi gider insan ? Söyle bana çok akıllı ! Aptal mı namaz kılan? Onlar için kapanan kadından makbuldur açan ![]() Yetiş ya Mehdi,daha geç olmadan sapıkların hali artık eskisinden yaman ![]() Tek bildiğim sünnet yolu gerisi yalan, Ben hiç görmedim ki sen olmadan rabıtaya varan ![]() Nakara x5 Allah'ım gör olanları, Biçare yanar çok geç olmadan ![]() |
![]() |
![]() |
|