![]() |
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben o yari esasında cok severim beni yanlış anlamasın yüreğimi dağlamasın kalbimi kırsın gönlü olsun haberi olsun ben o yare canımı ömrümü hayatımı seve seve herşeyimi ben o yare kalbimi yatağımı döşeğimi sererim haberi olsun ben o yare ne dil döktüm ben bilirim kimselere bakmam onu dinlerim onun yüzüne bakınca güneş utanır doğmaya kalbime girsin gönlüm olsun haberi olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrılığın yükü ağır taşıyamayız sevgilim bizi deli eden aşkı unutamayız sevgilim bensiz mutlu olamazsın anılardan kaçamazsın seni yalnız ben anlarım başkasıyla olamazsın ben aşığım sende öyle bir gururla çekip gitme seviyorum diye diye bu ayrılık ne diye gidersen sana gelemem darılıp sana küsemem seni kimseye soramam aşkımız bitti diyemem sen o çok sevemediğim ağlayıp gülemediğim bırakıp gidemediğim kalbimin tek sahibisin gel de gitme sev de gitme suçlu sensin yada benim ne fark eder ki sevgilim bana acı çektirince mutluysan olur sevgilim kurduğumuz hayallerin aşk dolu o geceleri dagıtma olur olmaza kıymet bilmezler sevgilim bıktığını söyle bitsin sevmiyorum de gideyim yalan olur biliyorum seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutlu ol ömrünce sevgilinle ayrılık geçmesin yanından yalan yanlış anlattın herkese kendini düşürdün aşkımdan ben insanım yanılırım seni kendim gibi görmekti hatam ah değilmiş of değilmiş aşkın tek sahibi kendi kendisiymiş yaşım genç ama kalbim çok yaşlandı aşkı paylaşmk yokluğundan agırdı seninle mutluluk göz mde kaldı belkide böylesi daha doğruydu, hersey öyle yorgun ki gönlümde aşkın her kahrını yaşadfım sevmek derin yaradır kalbimde sevilmek sönmeyen bir yangın aşk hem dostum hem düşmanım kendi içimde el gibi dolaştım sen değilmiş ben değilmiş aşkın tek sahibi kendi kendisiymiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşkın yeri yurdu vakti zamanı yok sana rastlandım olanlar oldu tipim değilsin aslında fakat o bakışlarında benı herşey cagırıyordu savunmasız bir aşk düşüncemin kıyısına yanaşıp demir attı ister öldür ister at aşkım senindir dedi ve kapılarını açtı kanun değişmez aşk böyle ne ayrıdır ne el ele sana bakınca sana akınca sana acıkınca öyle sevilmek istiyorum ki üher an daha fazla kalbinde yerimi alacvagım ama benı çok sev yoksa giderim aşkınla ağlayıp güleceğim hissediyorum bende istiyorum güzellik gelip geçici iç güzelliği gerekli sende aklım başıma geldi her dediğimi yapınca bu kadar sevip sayınca aşkın kapladı yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana dokunmak tanrıdan lütuf sanki zaman kilitlenir kollarında firardadır hükmü yoktur benliğimin aklım delilenir uzağında sevdan rengidir dağ çiçeklerinin kokun kıskandırır baharı nazar boncuğum ben yalnız seninim kanıp gidersen ellere o zaman bu soluk hüzün bu soluk ve bir soluk ölüm yoklar beni sensiz bölünürüm dayanamam dillere destan daglara ferman bir sihir aşkın kapı duvar tanımayan şarkıdır aşkım ilahi aşk makamında yanında heryer burası heryer evim sanki kesik ayaklarım yerden teninde dört mevsim yaz ah nasıl desem sensiz düşer giderim kendimden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hep istemiştim başımı omzuna yaslayacağım sevgili ona aglayıp onunla gülmek onunla doyup ona acıkıp ona susayıp onunla bakmak onunla duymak heryere gitmek herşeyi öğrenmek aşka doymadan mutsuz olmadan beraber yaşayıp beraber ölmek istedim seni o sanmıştım ne kadar da genctim masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım seni o sanmıştım ne kadarda yanıldım masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım ellerin vardı dokunman için yandığım gözlerin vardı bakmak için delirdiğim önce farklıydık aşkla baglıydık sevişirken ağlardık sevgin vardı vermediğin şefkatin vardı gizlediğin yatagın vardı uyumak için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANLAMAZ MI YÜREĞİN SÖYLE MAKSADINI SÖZLERİNDE TESELLİ OLSUN KALBİMDE AŞKIN VAR RÜZGARDA KOKUN VAR ÇAĞIRSAM GELİR MİSİN NEREDESİN HEVES DEĞİLSİN TÜM IŞIKLARI SÖNDÜR ÖYLE GEL KİMSE GÖRMESİN SENİ HATIRAN YETMEZ BANA SEVGİLİM SU OLSAM SENSİZ AKMAM Kİ YALVARAN B,İR KADINIM SEVGİLİYİM ADAMIM YÜREĞİNDE MERHAMET OLSUN ALNIMDA YAZIN VAR ERKEKÇE SÖZÜN VAR YOLLARINA BAKARAK ÇOĞU TÜKENMİŞ BİR HAYATIM VAR TÜM IŞIKLARI SÖNDÜR ÖYLE GEL |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bırakıp gitmenin sevimsiz vaktinde son söze hiç gerek yok konuşma cek git artık hazırım yalnızlığa kalırım acılarla yolların acık olsun sans her zaman yanında yaşadıkça anlarsın düşenin aklına seviyor olsam bile affetmem inadımdan saman aleviydi seninle yaşam kim yanacak şimdi ben miydim gec kalan sen miydin erkenci düşün dur şimdi anlamadın aşk oyun değil ki her gün oynanan oyunsa da bitti hoşçakal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANLAMAK İÇİN O BU KADAR ÇABAYA RAGMEN ÜZÜLEN HER ZAMAN NE YAZIK BENDİM ANLAMAK İÇİN BU KADAR ÇABAYA RAĞMEN TÜKETEN HERSEYİ BEN DEĞİL SENDİN BU AŞK SUÇ OLSA DA KABUL EDİYORUM SESSİZLİĞİN ÇÖZÜM DEĞİL BİR AN DÜŞÜN BİZİ NE OLUR UZAKSIN OLMADIĞIN KADAR BU GİDİŞİN SONU HAYIR DEĞİL ANLA HER GECE SANA SARILIP UYUMAK VARKEN BOŞLUĞUN KOYNUNA YIĞILAN BENDİM SORMADIN DÜŞÜNCEMİ HİÇ BİLMENE RAĞMEN HAKLIYIM AH SAVUNMASIZIM SEVDİĞİM BU AŞK SUÇ OLSA DA KABUL EDİYORUM SESSİZLİĞİN ÇÖZÜM DEĞİL BİR AN DÜŞÜN BİZİ NE OLUR UZAKSIN OLMADIĞIN KADAR BU GİDİŞİN SONU HAYIR DEĞİL ANLA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yanar içim su gülüşüne bir tebessüm et söneyim hava buz kıragı deli bozuk terk edilemz ah en bitim nicedir sarhoşluğum ay aman anlayamam ödenir bedeli aşkın acıma kederime sonuma sebep olur ama gel yüreğime sor kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm kal yanımda uğrunda deliriyorum kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum sözlerimi gözlerime bakanlar söylüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşktan utandım konuşamadım yüzüne bakamadım yan yana iken oysa her gece düşündüm ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın yıldızlar gece ay ve ben kulaklarımda cınladı gülüşünle sen bu kadar yeter sev artık zalim duracak kalbim ama evlisin benim değilsin yıllar önce nerdeydin çok geciktik sevgilim sevemedim seni öpemedim seni konuşamadım sarılamadım ama çok sevdim her gün düşündüm nasıl istedim seni bilemezsin sen konuşmayı isterdim saatlerce günlerce dokunmayı isterdim ellerine yüzüne uzanmayı isterdim aynı yastığa senle bitirmeyi isterdim hayatımı seninle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen bana gönlündeki bağdan bir çiçek veremedin seninmiş bu zalim kalbim kimseyi sevemedim aşk her mekanda aynıydı zaman farklıydı gülmedim yüzünden zalim aşkın cezam mı sen bensiz bir dağ olsan yıkılırdın yar ben sensiz viraneyim kalbimde hasar belki gerceğe döner verdiğin sözler biraz gercekten sevsen ölür müydün yar bin dereden su getirsem anlayamazsın sussam olmas konuşsam duymaz anlamazsın sevmekle hakkından gelmek mümkün mü söyşle sana bir canım kaldı verirsem rahatlar mısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çabuk olalım aşkım herşeyi, paylaşalım ben kendimi sana adadım sevgiliöm sensiz anlamsızım mahsere kadar benım aşkım her alemde sennidri canım nereye istersen sür köle diye sensiz ölürüm cennette seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana sana dayanamıyorum inan ki sensiz mutlu olamıyorum bin ömrüm daha olsa kollarında son bulsa eğer sana kavuşmak varsa ölmek düğün gibidir bana sensizlikten çok korkuyorum inan kendimi bilmiyorum önce allah sonra sen benim için o bilir nasıl sevdim |
![]() |
![]() |
|