![]() |
Sagopa Kajmer 56 Denkle Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer 56 Denkle MiSize bir hikâye anlatayım ister misiniz? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim ![]() Orda çalışan biri vardı, ve o benim ne sevdiğimi bilirdi ![]() Ve bir gün bana bir albüm vermişti ![]() Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim ![]() Yani gerçekten nefret ettim ![]() Sadece anlayamıyordum ![]() Bu yüzden tekrar çaldım, tekrar çaldım, sonra tekrar çaldım ![]() Sonunda fark ettim ki; çalmadan duramaz olmuşum ![]() O notaları dinleyip duruyordum ![]() O gün şunu anladım; hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu ![]() Anladın mı? Müzik yapmak ![]() ![]() ![]() Yalan - Günah Kader - Yazı Umut - Yarın Yakın - Ölüm Uzak - Tanrı Silah - Cahil Bıçak - Yalan Yalan - Acı Bacı - Nâmus Deprem - Kâbus Mahrem - Kadın Adem - Nefes Nefes - Zulüm Kafes - Herkes Töre - Köle Tecavüz - Cinayet İhanet - Cinayet Cinayet - İdam Rakam - Ölü Yaşam - İnsan Dölü Silgi - Azrâil İsrâfiL - Haber Nankör - Bilgi Kayıp - Zaman Aşk - Metânet Huzur - Cesaret Delâlet - Savaş Hip-Hop - SAGOPA |
![]() |
![]() |
|