![]() |
İskenderun Rap - Barbie Cinayeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskenderun Rap - Barbie CinayetiM ![]() cenezamin marşına gelen benden yasal beat deste deste parayı bulan rapçi değiliz yol al git savaş çıkar aranı bozma atar damar bulur hit kasap gibi mahallede kelle keser bir çok it rajon yapma kelime okuma yol karanlık zifir yanıp söndü yüreğim bak içinde kalan zehir bana iki gramlık aklınla gelip verme fikir tek seçenek varsa o da Allaha edilecek zikir fazla zorlama şansı burdan uza kopar diş benden elektrik alamayanlara hadi çekin fiş karda yürüyen kurt gibiyiz dağda değil şerefsiz bombalarda patlamadan bitmeyecek bu iş yeraltından korkanlara yapılmasın üst geçit yaşın tutmuyorsa buraya olamamışsın reşit ne top adamsınız oğlum her tarafınız bir çeşit tamam rapte sınır varsa geçilmeyecek bu şerit Nakarat ringe çıkın gelin hadi burası hodri moloztaştan barnie bebek değil barbie burada gördü cinneti Geçenler de reklam yapan adamın ismi direklerde gezer abi Bizde asıl amaç olmak harbi (2x) Daywalker verse sende kalsın uzattıkların üzerine bas büyü en güzel cadı gelse de bozulmayacak bu büyü dağda duman tüter oğlum sende zıkkımın kökü rapte iyi olduğum kadar iyi değilim kötüyüm ne kadar yol desen de yürümez bu kötürüm bir sağırdan anlattıklarını duymasını beklersin takmadığım dilden aldığım en pasaklı habersin parası olmayan mc studyoda pinekler uçmuyor mu yoksa oğlum bokunda ki sinekler konserimde atılmasın istemiyorum fişekler sesini kes burada evlat çalmıyorsa sirenler parça yapmıyorum bana versin diye bayanlar küpe takma mikrofonu alır kıçına sokarlar terminalde yatanları karakolda sıkarlar bizim grup israili Türkiye'de yakanlar |
![]() |
![]() |
|