![]() |
Uğur Karakuş Seni Affedemiyorum Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur Karakuş Seni Affedemiyorum Şarkı SözüAnladım Ben Seninle Olamam Mümkün Değil Bir Yanlış Yaptın Bana Geri Elbet Gelir Kolay Değil Unutamam içim Yanar Biliyorum Sırtımdan Vurdun Beni Seni Affedemiyorum Kolay Değil Unutamam içim Yanar Biliyorum Sırtımdan Vurdun Beni Seni Affedemiyorum Güzel Günler Yaşasakta Sonumuz Mutlu Olmadı Sayende herşey Bitti Gönlümüz Aşka Doymadım Hak Edecek Ne Yaptım Ki ihaneti Ayrılığı Beni Can Evimden Vurdun için Rahat Oldumu Bir Daha Kapımı Çalma Sakın Arama Sorma Aşkından Ölsem Bile Affederim Seni Sanma Gururumla Oynadım Yüreğim Paramparça Yaşandı Vede Bitti Lanet Olsun Böyle Aşka Gözlerim Görmüyordu Yaptığım Hataları Seninle Yaşadım Ben En Büyük Acıları Bir Şans Daha Diyorsun Bana Yalvarıyorsun Aşk Dolu Yüreğimde Aşkından Eser Kaldı Güzel Dünler Yaşasakta Sonumuz Mutlu Olmadı Sayende Herşey Bitti Gönlümüz Aşka Doymadı Hak Edecek ne yaptım Ki ihaneti Ayrılığı Beni Can Evimden Vurdun için Rahatlamadımı Bir Daha Kapımı Çalma Sakın Arama Sorma Aşkından Ölsem Bile Affederim Seni Sanma Gururumla Oynadın Yüreğim Paramparça Yaşandı Vede Bitti Lanet Olsun Böyle Aşka |
![]() |
![]() |
|