![]() |
Hack Team - Kelime-İ Rap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hack Team - Kelime-İ RapV-1 Hüzünlü parçalar kadar,raplerim çok olmadı Kararsızım eminim ama,gözler yaşla dolmadı Çiçeklerim diken açtı,benim rapim hiç solmadı Sene 2009 olunca,rapim fena solladı Yollarda aramıştım,güven ve huzur bekçisi Bendeniz hayaletim,Cümle Mühendisi Teker-teker içerdin,kaynaksız olan herşeyi Düzenle ve derleği,İçi açılan derneği Bulamassın mevkiyi,anlaşılmayan menfiyi Kararsızlar himayesi,yolcu hancı cephanesi Mahvolan duygularda,hüzünlü bir parçayım Son sözler son istek artık,bak bende yaralıyım Karalıyım masmavi denizlerde,bak boyandı siyaha Bi aralar ağlıyordun,şimdi döndün mizaha Müsabakalarından çıkar,döngü baz hilesini İçinden çıkamassın bu lanet olası kin ve nefreti ![]() ![]() ![]() Kelime-i Rap'im yine bak sende mutlu oldunmu Yüreğini kaybetmiştin,söyle bana buldunmu Yoldunmu saçlarını,Vurdunmu söyle taşlara Hiçmi üzülmedin söyle,gözden akan yaşlara ![]() ![]() ![]() Nakarat x2 Ben rap yaza-yaza yaza-yaza yazdım Kelime-i Rap'ide kalbinize kazıdım Sen bu toplum için çok büyük kazaydın Ülken için bi rap bile yazarmıydın ? V-2 Kanıksamaksız olmaz insanlar böyle durmaz Yol yakın geri dön bence yolun sonu hakk'a varmaz Yarmaz kafanı belki bu rap'in en ücra yerleri Biz ayrıldıkmı sevgili söyle bana neden ki ? Cefaki sözlerindeki fani hayat viskisi İçemessin viskiyi hayatta kalır ki kaç kişi ? Haysiyet şerefsizi iyi dinle şimdi beni Hani gitmiştin noldu neden geldinki geri Mahrem düşlerim şimdi bana seni hatırlatıyor Sensizlik zor be güzelim beni çok yıpratıyor Malk mülk Allah'ındır neyimiz varki bizim Artık öldüm gidiyorum bu benim ayak izim Ölünce ağlayanın olmıcak söyle bana neden? Giderken götürceğin bin tabut ve bir kefen Nakarat x2 Ben rap yaza-yaza yaza-yaza yazdım Kelime-i Rap'ide kalbinize kazıdım Sen bu toplum için çok büyük kazaydın Ülken için bi rap bile yazarmıydın ? V-3 Bi hayli zaman geçti aradan yol yakınsa kaz Bırak şimdi dedikoduyu düzgün bi şeyler yaz Sende hal kalmadıki tında kaldı çok ta az İsteyerek yapmıyorum rap bana oldu bi farz Arz'Da kaldı isteklerim arzu seçtim akasyamdan Hıçkırıklar bi şah oldu sen gideli ardından Masivamın hancıyım çok ağrılı bi sancıyım Kanıtların delillerin yetersizdir kalıcısın Satıcısın mahşerde yakılsın ateşlerde İnsan üstü işlerde ben varım ve Cash'lerle Yaktım sigaramı bakıyorum ben mavi denize Ağlıyodum senin için ah hali yok diye Kalamassın bu yerlerde edebi hayat ülkesinde Morluklar gözlerinde mabedi tam kalbinde Nakarat x2 Ben rap yaza-yaza yaza-yaza yazdım Kelime-i Rap'ide kalbinize kazıdım Sen bu toplum için çok büyük kazaydın Ülken için bi rap bile yazarmıydın ? |
![]() |
![]() |
|