![]() |
Özgür Çevik - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgür Çevik - Şarkı SözleriÖzgür Çevik - Mavi Duvar duvarları mavile boyadım maviyi çok seversin penceremde menekşeler dizili sularken şarkı söylersin gramofonda eski alaturka hoşuna gider biri ![]() ![]() ![]() o yaz evin içinde denize na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabaha kadar beklerim seni birden dalgalar dedi ki gelmeyeceksin(2) birden çıktım biraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara(2) acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlayan rüzgara |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgür Çevik - Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgür Çevik - Şarkı SözleriBir daha aşık olamam bu şehirde İki kez yıkanılmaz ki bir nehirde Bir daha aşık olamam bu şehirde İki kez yıkanılmaz ki bir nehirde Sular akıp gider yüreğin yitip giderken Değişmez sandığın artık yok Sular akıp gider yüreğin yitip giderken Değişmez sandığın artık yok Kendimizi mi sevdik aslında, Yok yok beceremedik aşkı… Yalnızlıktan bak korktuk Galiba koptuk Kendimizden yenildik Bir daha canımı yakamaz hiç kimse Uzak dur benden ey aşk mümkünse Bir daha canımı yakamaz hiç kimse Uzak dur benden ey aşk mümkünse Zaman akıp gider bedenin yitip giderken, Yenilmez saydığın artık yok… Kendimizi mi sevdik aslında, Yok yok beceremedik aşkı… Yalnızlıktan bak korktuk Galiba koptuk Kendimizden yenildik ![]() ![]() ![]() dinleyin tawsiye ederm |
![]() |
![]() |
|