![]() |
Şeytan Sana Inat Şeytan |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Şeytan Sana Inat ŞeytanŞeytan Sana inat
Şeytan ,, Sana inat Ey hayatın anlamını kendisiyle öğrendiğim! Ey her sabah gözlerimi kendisiyle açtığım! Ey! Göz kapaklarıma en son dokunan sinsi bakış! Ensemdeki kışkırtan nefes! Tenimden ayrılmayan en sahici gölge! Damarlarımda akan siyah kan! Bilsen; şimdi nice hamd kuşanmış sözcükler dökülüyor dudak kıvrımlarımdan ![]() ![]() ![]() Nasıl minnettarlıkla tesbihlere dalıyor kalbim ![]() ![]() ![]() Varlığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni benim için yaratan Rabbimin şanı ne yüce! Ne güzel bilir benim Rabbim en güzel bilir! Kara çehrenin ardında nice nurlu yollar gizlemiş bana ![]() ![]() ![]() Meğer imtihanı kazanmam için elime verilmiş kopyaymışsın sen ![]() ![]() ![]() Meğer sen neymişsin böyle! Bildiğim ve daha bilemediğim ![]() ![]() ![]() Laf aramızda; ilk defa iyi bir şey yaptın ![]() ![]() ![]() Cennet yolunu kolaylaştırdın bana adımlarıma hız kattın ![]() ![]() ![]() ![]() Sancılı bekleyişlerin kıvranışların sandalımın kürekleri oldu ![]() ![]() ![]() Hep gelirdin ama yine geldin ve durdun karşımda ![]() ![]() ![]() Masamın başında bekledin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbin kalemimin ucunda atıyordu ve klavyemin tuşlarında ![]() ![]() ![]() Kalemime davrandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canına dokundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıvrandın kalakaldın ellerimin altında ![]() ![]() ![]() Ben eve girdim besmeleyle kapıyı yüzüne kapadım ![]() ![]() ![]() Elin kısıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bekleyenim varken kapıda eve girmek ne güzel ![]() ![]() ![]() Ben sofraya oturdum kaşığa davrandım ![]() ![]() ![]() Sen aç kaldın susuz kaldın ![]() ![]() ![]() Ben yedim içtim sen ellerin bağlı bakakaldın ![]() ![]() ![]() Sen açlıktan kıvranırken yemeğin tadı ne güzel ![]() ![]() ![]() Ben elbisemi giyindim saçlarımı taradım ![]() ![]() ![]() Seni perişan elbiselerinde kalmaya mahkum ettim ![]() ![]() ![]() Sen tırnaklarını ısırırken bir aşağı bir yukarı boy göstermek ne güzel ![]() ![]() ![]() Ben otobüse bindim arabaya bindim ![]() ![]() ![]() Sen yürüyerek gelmek zorunda kaldın ![]() ![]() ![]() Oflaya puflaya yürüyüşüne camdan el sallamak ne güzel ![]() ![]() ![]() Ben seccademi serdim kitabımı açtım ![]() ![]() ![]() Sen ardına bile bakmadan kaçtın ![]() ![]() Yangından kaçar gibi gidişine gülmek ne güzel ![]() ![]() ![]() Ben yatağıma girdim yorganıma sarıldım ![]() ![]() ![]() Sen gece boyu titredin ayakta kaldın ![]() ![]() ![]() Oysa yarın iş başı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezana açık kulaklarıma uyku vermeye kalkma ben çoktan uyandım ![]() ![]() ![]() Sana inat yeni bir güne başlamak ne güzel ![]() ![]() ![]() Şimdi ağlamaklı gözlerinle yalvarma bana ![]() ![]() ![]() Ben seninle aşk yaşayamam ![]() ![]() ![]() Verdiğin yüzüğü beğenmedim ki taksam parmağıma ![]() ![]() ![]() İki kişilik sofralar bana göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş renkli saraylar vaat ediyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşklara karnım tok biraz cenk konuşalım seninle ![]() ![]() ![]() Aramızda ezeli bir savaş var ![]() ![]() ![]() Ve büyük bir maç ![]() ![]() ![]() Tetiği önce çeken sen misin ben mi? Peki ya golü atan? Bilmem ki ölümüm ne zaman ![]() ![]() ![]() Daha ne kadar sürecek içler acısı halin bilmem ki ![]() ![]() ![]() Mutsuzluğunla beni mutlu ettin ya bundan daha iyi ne yapabilirsin sen ![]() ![]() ![]() Senden son bir isteğim olacak; kabrime de gel olur mu ![]() ![]() ![]() Yalnız kalışına güleyim ![]() ![]() ![]() Sana gülmenin zevkinden mahrum etme beni ![]() ![]() ![]() Ancak oyunun son perdesi zannetme bunu ![]() ![]() Rabbimden öyle bir dileğim var ki duyunca dudakların uçuklayacak ![]() ![]() ![]() Rengin uçacak ![]() ![]() ![]() Seni kendi ellerimle atayım cehennemin ortasına ![]() ![]() ![]() Sonra cennetin balkonundan sarkarak aşağıya dünyada hiç gülemediğim kadar özgür kahkahalar salıvereyim ardından ![]() ![]() ![]() Kahkahalarım cehennemin demir duvarlarına çarpsın ![]() ![]() ![]() Ve ebediyen kulaklarında yankılansın ![]() ![]() ![]() Benim Rabbim kullarına çok yakındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kendine yan ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|