![]() |
Nez - Bende İstemem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nez - Bende İstememBu yürek var ya seni çok sevdi Yaralanmıştı seni fark etti O konuşmazdı bana söyledi Güvenim vardı seneler geçti Bu ihanetin ne cesaretle Bi sebep göster bileyim bende Beni kaybettin sen o kendinde Biran önce git bi daha dönme Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Beni aldatanı bende istemem Beni aldatanı bende istemem Bu yürek var ya seni çok sevdi Yaralanmıştı seni fark etti O konuşmazdı bana söyledi Güvenim vardı seneler geçti Bu ihanetin ne cesaretle Bi sebep göster bileyim bende Beni kaybettin sen o kendinde Biran önce git bi daha dönme Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Affetmem imkânsız ölsem de kahrımdan Beni aldatanı bende istemem Çıldırdım kahrettim arkandan küfrettim Beni aldatanı bende istemem Beni aldatanı bende istemem Beni aldatanı bende istemem Beni aldatanı bende istemem Albüm Adı: Nez Zamanı (2011) |
![]() |
![]() |
|