![]() |
Polemick - Bir Sebep Lazım Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Bir Sebep Lazım BanaZaman o kadar acımasız ki bi kum saati ramağa vurdu Gel sende ağla benle bak gözyaşımda sondu Karaya vurdu tebessüm okların şu hedefi buldu Mutlu başlayan flim de neden böyle sondu Ben senden ayrı kaldım ve bir hikaye yazdım Kalbe ellerinle seni yazıp bir mezarda kazdım Derdi kederi salladım ve olanı kadere bağladım Hüsran etme kendini ben hep yekten ağladım Bak hayallerimde saklı çemberimde gül oya Savaşmak zor olsa gerek çekti bak kolay yola Süratli gitti sandalım yelkenler fora İşte böyle bir dünya bu düştü bak yürek kora Çok çalıştı karınca az biraz dinlensin Dönüş bileti bende kaldı pes edende sensin Sağır sultan bile duydu çalan son sirensin Biraz yardım edilsin ki bu adam dirensin Bir sebep lazım bana bir neden lazım bana Bir hayal lazım inan bu adama Eğer gidersem bakamam ardıma Bir neden lazım bana yaşamam için Bir gelen lazım bana sebebim için Bir gören lazım bana delilim için Bir hayat lazım sevenim için Yolunu kesme çabam yok bil ki yol senindir O gökkuşaklarında aradığım rengi bulamadım ben hiç Ve şimdi pansumanda istemez düşmedim henüz Kapattığım bir sayfa temiz iğrenç bakan iki yüz Düpedüz bir saçmalık yaşandı Canıma rest çekenle aynı havayı solumamıştı akciğerlerim Bu senfonik mojör ve tek bemolle içime işleyen Tren yolunda silsilem hiç çalmayan sirenlerim Periyodik bir döngü bende başlamak ve bitmek Sanki dün ki yaptığım yarınla eş değer misali Kumandalar avuçlarında bas şu stop a Reankarne duygular stratejik pozisyonumda avcı sensin Ve şimdi kafamı toplamak için neden gerek Silik bir fondötenle yaramı sakladım acımadın bu kez de Hasmımı yolcu ettim geleni beklemekteyim Keder suyunda kaynasın biraz ben ana yemekteyim |
![]() |
![]() |
|