Gidiyorum B.A |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum B.ASeni Seviyorumdu YaLnız iKi keLime Ama anLamı Çok Büyük Benim Yüreğimde SeviyoRsan Terketme DuyguLarı KirLetme Hiçmi Utanma SıkıLma Yok DefTerinde biLiyorum MeLek YüzLü ŞeyTan biLiyorum KahpeLikde Son NokTa biLiyorum aLay Konusu oLdum Size biLiyorum Küçük DüşTüm GöZünde Rüzgarı bekLedim Fırtına KopTu Bende Senden anıLarı siLip Götürdü Bende Ne buLuyorum anLamıyorum haLa Sende Yanmayı DiLemişTimTim Cehennemin Dibinde HatıRan Var Kan doLu avuCumda HatıRan Var aynaLaRa Bakınca HatıRan Var Kokun BağRımda HatıRan Var GönüL DudağımDa Seni Gördüğüm Anda BüyüLendim aDeTa KaLbimi Hissettim Dünyam Durdu Bir anDa HatıRLadınmı GüzeLim Her aNımız akLımda Birgün RasLarsın aRtık Mezarımın Başına Unutamam SahiL Kenarında Unutamam LünaparkLarda Unutamam o iLk Dansımı Unutamam Dudağın Dudağımda MutLu oLmaktı YaLnızCa Bu diLeğim MutLu oL DiyoRsunya Sensiz neyLeğim TedaviSi oLmayan HasTaLığın iÇinddeyim Şu kaLbi Söküp aTsam iNan UnutabiLirim iStiyorum kaLbim DurSun iStiyorum akLım unuTSun iStiyorum Dök Bana iÇini iStiyorum VururmuSun Kendini Sevme YanaRsın Bakma aRtık Geriye öLünCede YaLnızSın Kim GeLirki SeninLe aLLahım Sen GünahLarımızı aF eyLe kuLa kuLLuk eTTik Biraz GeçmişimizLe GidiyoRum aRdıma Bakmadan Gidiyorum YaLnız Bir Başıma GidiyoRum SonsuZ KaranLığa GidiyoRum ayiT oLduĞum YeRe RaptiLe Hakan eFe mašum šeršeri 19-05-2010 |
|