Mc Erdem - Sustum |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mc Erdem - SustumMc Merwe Verse : Sensizim aşkım yalnızım burda kimsem yokki yanımda senin hasretin beni benden aldı çok pişmanım nolur anla Yıllar sensiz geçmez bunu biliyorum elbet Bir gün dönersin diye diyorum yüreğim sabret Odamdayım yine sensiz sessiz çıglıklar ve de bugulu bakışlar Her yeni bir gün yine sensizlik olmuyor artık anla İsyan etmek çözüm değilki ne gariptirki elden bişey gelmez Seven belki anlar halimi ama sevmeyen için birşey farketmez Sen yoksun bunu biliyorum gittin bir daha dönmemek üzere Ve kustum içimdeki nefreti sustum sadece öylece bekledim Duvarlar sanki üstüme geliyo konuşuyorum ama sesim çıkmıyo Anlamıyo halimi hiç kimse sessiz çığlıklar beni boğuyo Olmuyo işte anla dünya sanki sensiz dönmüyo Gülmüyo yüzüm bir kez olsun gülmedim sen gittiğin günden beri Bekledim sadece bekledim (ben) Gelmedin sen gelmedin (gelmedin) Nakarat : Sen yoksun ya aşkım görmez oldu gözlerim Sen yoksun ya aşkım tutmaz oldu ellerim Senden sonra aşkım hiç kimseyi sewmedim Ben sustum ya aşkım sustummm Mc Erdem Verse : Bir yıldız kaydı baktı gördü ağlamaklı gözlerimi Sezdi sanki içinden birşey söyledi Yaktı geçti heryeri ve bekledi emek dedi Emekledi yeter dedi ve sustu bekledi Galip geldi her savaştan aldı gitti hep zamandan Sevdim dedi bak yalandan ağlamıştı gözleri Sarfetmişti sözleri ve özlemişti belli ki Çok uzaktan anladım emek koktu elleri Duygusuzluk sarmış senin bedeninin her yanını 4x4 lüğe sığmayan sersefil yaşantımı Hayatımı adadığım rap müzikle anlatmak İstiyorum bilmiyorum sadece söylüyorum Özlemek mi söylemek mi beklemek mi hangisi Söylediğin yalanların aslı vardı halbuki Biliyordum cevabını yinede sormak istedim Beni nasıl terk ettin yoksa hiçmi sewmedin Nakarat : Sen yoksun ya aşkım görmez oldu gözlerim Sen yoksun ya aşkım tutmaz oldu ellerim Senden sonra aşkım hiç kimseyi sewmedim Ben sustum ya aşkım sustummm |
|