Mc Erdem - 3 Kuruşluk Gülmeler |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mc Erdem - 3 Kuruşluk GülmelerParagraflarımda kaldı senle yaşanan ne varsa Mutluluk güzel bir şeydir belki, bahta çıkarsa Umut denilen boş bir rüya, bağladığın bir yarsa Susarak olmaz anlatacağım, lakin kalbin duyarsa Arza bağlı problemler kibirlerse hep tekil Milyarlarca insan dolu yine de dünya müstakil Ben yaşarım yalnızlığı dön git önümden çekil Kibirlerini alıp defol düştüğün düş çok sefil 5 paralık mutluluğa 3 kuruşluk gülmeler Gayr-ı ihtiyari gelir kalbe asil sevmeler Anlamsız yaşamda şimdi kurgulanan sahneler Bilekte değil, yürektedir bilmediğin cephaneler Sana hediye olsun yaşam benimkini de al senin Üstü kalsın hayat dediğin zaten neydi çok derin Depresif nöbetlerimde başrolüm dedir yerin Fark etmez nasıldı neydi benim sendeki yerim Gözlerinle bir dünya çiz göz yaşların bilmesin Anlattığın düşleriyse hüzünlerin dinlesin Gece yarısı nöbetlerde uykular bölünmesin Hayalinle baş başayken suretin görünmesin Sahte dostlar etrafında kanma sakın onlara Yetti artık bu kadarı inanma yalanlara Saflığını bertaraf et güçlü görsünler seni Her tarafta harabe yıkık dökük evleri 5 paralık mutluluğa 3 kuruşluk gülmeler Gayr-ı ihtiyari gelir kalbe asil sevmeler Anlamsız yaşamda şimdi kurgulanan sahneler Bilekte değil, yürektedir bilmediğin cephaneler Küçük çocuklar gibi özgür olmak istersen Ben gelirim istediğinde bu şarkıyı söylersen Ufka doğru seyre dal bir gün beni özlersen Bazen belki tüm gece yollarımı gözlersen |
|