Da Poet - Eyvah Feat. Hayki |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Da Poet - Eyvah Feat. HaykiDa Poet verse ; Hayki ve de Da Poet Bu gün de düne dair şeyleri şairce silmek Rap hayatla aramızda ki yegane ilmek Rap ruhuma ekmek (rap) ver Gün gelir herkesin maskesi düşer çeker gider Torba değil büzesin odana müzik tünesin Daima eksi clanler crewlar kümesi Şaşırmış dünyanın şaşkın sesi Mahkeme koridoru evliyanın tekkesi Oturma odası kadar hayal gücün Dj Akman'la deşarj olan hörgücün Rap gücüm benim körse de gözüm Güğüm dolusu kanla alınır öcüm Öcüü Da Poet sana ,yazar kasaların yazdığı yalanlarda Hayatsız dünyanda Hepinizi toplasam bi paket sigara Herkes bi müptela feryada figana Nakarat ; Eyvah insanoğlu ucuz ve adi Eyvah insanoğlu basit ve aciz Eyvah bizler oldu kendimize katil Ey dünyalı selam olsun doluyo saatin Hayki verse ; Boka kucak açar hoca çaban boşa bence Ta dibinden kopsun azmin şimdi git o fikri boşa bence Gördüm geçti senden önce bi çok keri Ve bi çok filme heyecan yapma vakti geldiğinde sende görücen Ağzı kapat dinle bende mazi var Bu tarzım altı üstü kitli sandık Bitti sanma çünkü dahası var Çevremde tanrılar ve topyekün cenabet inelerin gitmediği belki bin vakit cuması var Bilmediklerini bilip bilenleri hep dinledim Sen görmediklerini anlat dur bakarsın ki dinlenir Kim nedir ki gün gelir en kralı dahi kirlenir Ve taşta olsa tekmeler sen yeri gelirse dillenir Kaybettiklerim derimde kazandıklarım benimle Yazdım hissettiklerimle varsın istediklerim de olmasın Ol nasılsa bir gün biter zaman Geçip gider yazan siler, yeter ki ter kurumasın Nakarat ; Eyvah insanoğlu ucuz ve adi Eyvah insanoğlu basit ve aciz Eyvah bizler oldu kendimize katil Ey dünyalı selam olsun doluyo saatin |
|